بهترین کشورها برای مهاجرت عکاسان 2025
نکته بسیار مهمی که نباید از ذهن دور داشته شود این است که به هیچ وجه نمی توان یک کشور را به عنوان بهترین کشور برای مهاجرت عکاسان ذکر نمود. زیرا برای هر فردی بسته به شرایط وی کشور مناسب مهاجرت می تواند متفاوت باشد. به عنوان مثال یکی از مواردی که در انتخاب مقصد مهاجرت کاری باید در نظر گرفته شود زبان کشورهاست. برای هر فردی بسته دانش و مهارت های ارتباطی خود با توجه به این فاکتور، کشوری خاص می تواند مقصد مهاجرت مناسب به حساب آید. به عنوان مثال افرادی که به زبان انگلیسی تسلط بالایی دارند برایشان کشورهایی همچون کانادا، استرالیا، انگلستان، آمریکا و نیوزلند بهترین گزینه های مهاجرت کاری به حساب می آیند. برای افرادی که به زبان آلمانی مسلط هستند نیز کشورهای آلمان، اتریش و سوئیس بهترین گزینه ها به حساب می آیند.
همچنین دیگر فاکتوری که در انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت عکاسان باید در نظر گرفته شود، قوانین کشورهای مختلف در اعطای اقامت به عکاسان است که در برخی از کشورها شرایط و قوانین تدوین شده ساده تر بوده و در برخی دیگر با پیچیدگی های بیشتری همراه است.
همچنین در برخی از کشورهای دنیا عکاسان از حمایت های اجتماعی دولت ها برخوردار هستند. به عنوان مثال میزان مالیات بر درآمد عکاسان در کشورهای مختلف یکسان نیست و در برخی از کشورها حتی رشته های هنری به عنوان رشته های حمایت شده به حساب آمده و از مالیات بر درآمد معاف می باشد. پس این فاکتور نیز باید در انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت عکاسان در نظر گرفته شود.
حال به شرایط اعطای اقامت و همچنین وضعیت عکاسان در کشورهایی که اصلی ترین مقاصد مهاجرت ایرانیان به شمار می روند، اشاره می نماییم تا عکاسان عزیز در انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت عکاسان با اطلاعات کامل تری اقدام نمایند.
مهاجرت عکاسان به کانادا
قطعا کشور کانادا که اصلی ترین مقصد مهاجرت در دنیا به شمار می رود را می توان یکی از اصلی ترین گزینه ها در انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت عکاسان به حساب آورد. بر اساس طبقه بندی مشاغل کشور کانادا که از سال ۲۰۰۶ تصویب و ارائه شده است، عکاسی نیز با کد چهار رقمی 5221 نیز قرار گرفته است و این عزیزان بر این اساس می توانند مشمول برنامه اقامت هنرمندان در کانادا شوند.
مشتاقان استفاده از فرصت مهاجرت عکاسان به کانادا از طریق برنامه خوداشتغالی، باید در 5 سال گذشته یکی از شرایط زیر را داشته باشند:
- داشتن حداقل سابقه 2 ساله خود اشتغالی از طریق حرفه هنری عکاسیدر داخل کشور در طی 5 سال گذشته
- داشتن حداقل سابقه 2 سال فعالیت هنری عکاسی در سطح جهانی و بین المللی
- داشتن حداقل سابقه 1 سال خوداشتغالی در زمینه فعالیت های هنری عکاسی به همراه یک سال سابقه فعالیت های هنری عکاسی در سطح بین المللی
مشتاقان مهاجرت عکاسان به کانادا باید امتیازات لازم جهت اخذ ویزای ویژه عکاسان این کشور را نیز بدست آورند. فاکتورهای اصلی در اخذ امتیازات لازم عبارتند از:
- سوابق تحصیلی: تا 25 امتیاز
- سابقه کار: تا 35 امتیاز
- تسلط به زبان انگلیسی یا فرانسه (در صورت تمایل به مهاجرت به استان کبک) و ارائه مدرک و نمره زبان: تا 28 امتیاز
- سازگاری و تطابق با محیط
داشتن سابقه فعالیت خود اشتغالی هنری خوب در 5 سال گذشته به تنهایی می تواند 35 امتیاز برای فرد متقاضی به همراه داشته باشد و وی را موفق به اخذ ویزای عکاسان کانادا و استفاده از فرصت مهاجرت عکاسان به کانادا نماید و آنان به کسب امتیاز از فاکتورهای دیگر نیازی نخواهند داشت.
همچنین مشتاقان استفاده از فرصت مهاجرت عکاسان به کانادا از روش های دیگر به غیر از برنامه خود اشتغالی نیز می توانند اقدام نمایند. اولین مورد، گرفتن جاب آفر از یک کارفرمای فعال در کشور کاناداست که برای این منظور تسلط بالا به زبان انگلیسی یا فرانسه و ارائه مدرک زبان، لازم می باشد. همچنین در این روش، داشتن سن زیر 45 سال نیز از الزامات به شمار می رود.
این عزیزان می توانند همچنین از برنامه اکسپرس اینتری کانادا نیز استفاده نمایند. برای این منظور حداقل به 1 سال سابقه کار، داشتن تمکن مالی لازم و ارائه مدرک زبان انگلیسی یا فرانسوی نیاز است. همچنین متقاضیان در صورتی که بخواهند از برنامه اکسپرس اینتری استفاده کنند، باید حداقل 67 امتیاز را از فاکتورهای تعیین شده در سیستم امتیاز بندی، کسب کنند.
روش آخر نیز تحصیل در کانادا می باشد. برای تحصیل عکاسی در کانادا، تمکن مالی حداقل 830 تا 1000 دلار کانادا در ماه، داشتن پذیرش تحصیلی از یک دانشگاه در این کشور، داشتن سن زیر 30 سال و ارائه مدرک زبان انگلیسی یا فرانسوی لازم است.
میانگین درآمد سالانه عکاسان در آمریکا در سال 2025 حدود 40,000 تا 70,000 دلار آمریکا است.
مهاجرت عکاسان به آلمان
برنامه اقامت هنری در آلمان از شیوه های جدید اخذ اقامت این کشور به شمار می رود که در سال های اخیر توسط دولت این کشور برای تسهیل مهاجرت عکاسان به آلمان ارائه شده است و بسیاری این کشور را بهترین کشور برای مهاجرت هنرمندان نیز می دانند. عکاسان از کشورهای غیر عضو اتحادیه اروپا از این طریق می توانند در ابتدا اقامت یک ساله کشور آلمان را به دست آورده و در طول اقامت خود، مقدمات اخذ اقامت بلند مدت و حتی اقامت دائم آلمان را فراهم آورند. پس از یک سال اول این افراد می توانند ویزای هنری را به مدت پنج سال دیگر تمدید نمایند که به نوعی ویزای کار آلمان برای آنان به حساب می آید. بدین منظور این افراد باید رزومه و پورتفولیو پروژه های هنری خود را به همراه مدارکی دال بر خود اشتغالی از طریق فعالیت های هنری ارائه نمایند تا اداره مهاجرت آلمان را قانع کنند که از طریق فعالیت های هنری به درآمدزایی می پرداخته اند. همچنین در کشور آلمان فرصت های شغلی زیادی نیز برای عکاسان وجود دارد و همه ساله رویدادهای هنری زیادی در این کشور برگزار می شود و از طریق این رویدادها شرکت های مختلف، طراحان و عکاسان مورد نیاز خود را به استخدام در می آورند.
دیگر روش برای مهاجرت عکاسان به آلمان، استفاده از فرصت آوسبیلدونگ است. آوسبیلدونگ عکاسی در آلمان یکی از دوره های محبوب در این کشور است که هر ساله افراد زیادی را از کشورهای مختلف به این کشور اروپایی زیبا می کشاند. در دوره آوسبیلدونگ عکاسی در آلمان، تفاوت میان یک عکس ساده و حرفه ای آموزش داده می شود. در این دوره، متقاضیان با فرمت های مختلف عکس، لنزها و تنظیمات نور و همچنین زمان ظاهر شدن و بخش های مختلف آشنا می شوند.
میانگین درآمد سالانه عکاسان در آلمان در سال 2025 حدود 40,000 تا 70,000 دلار آمریکا (معادل تقریباً 37,000 تا 65,000 یورو) برآورد میشود.
مهاجرت عکاسان به اتریش
کشور اتریش محل زندگی بسیاری از بزرگان عرصه هنر بوده است و هنرمندان بزرگی در همین محیط زندگی کرده و از نظر هنری رشد کرده اند. از این رو می توان این کشو پیشرفته اروپایی را نیز از اصلی ترین گزینه های انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت عکاسان به حساب آورد. متقاضیان استفاده از فرصت مهاجرت عکاسان به اتریش باید نمونه کار و رزومه هنری، آن را به همراه پاسپورت با اعتبار حداقل 6 ماه، شناسنامه و کارت شناسایی، گواهی عدم سوء پیشینه و عکس بدون رتوش ارائه نمایند. اداره مهاجرت کشور اتریش به هیچ وجه در زمینه اقامت عکاسان در اتریش سهل انگاری نمی کند و هر فردی بدون داشتن مایه های هنری کافی نمی تواند از اقامت ویژه عکاسان در اتریش بهره مند شود. از اصلی ترین شرایط اخذ اقامت اتریش برای عکاسان نخبه بودن در زمینه تخصصی هنری است. بدین منظور ارائه نمونه کارها و آثار هنری و داشتن یک رزومه قوی هنری یکی از اصلی ترین الزامات به شمار می رود. عکاسانی که در بررسی های اداره مهاجرت اتریش شایسته اعطای اقامت شناخته شوند در ابتدا با ویزای اقامت 1 تا 3 ساله وارد این کشور می شوند که قابلیت تبدیل به اقامت دائم را دارد. از شرایط اخذ اقامت اتریش برای عکاسان عدم نیاز به مدرک زبان آلمانی یا انگلیسی است. برای اعطای اقامت به این افراد سابقه سفر به کشورهای حوزه شنگن نیز نیاز نمی باشد و از این نظر نیز برای آنان تسهیلات در نظر گرفته شده است. تنها مورد قابل ذکر به جز لزوم ارائه رزومه هنری و آثار، اثبات تمکن مالی 12 تا 15 هزار یورویی در حساب خود شخص متقاضی اقامت هنرمندان در اتریش است. همچنین برای اطمینان دولت اتریش می بایست به طور شفاف منبع این پول نیز مشخص شده و به دوات اتریش اثبات گردد.
میانگین درآمد سالانه عکاسان در اتریش در سال 2025 حدود 35,000 تا 55,000 دلار آمریکا است.
مهاجرت عکاسان به استرالیا
کشور استرالیا که همانند کانادا از اصلی ترین مقاصد مهاجرت در دنیا به شمار می رفته است را نیز می توان یکی دیگر از گزینه های اصلی انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت عکاسان به حساب آورد، چنانچه بسیاری این کشور را بهترین کشور برای مهاجرت گرافیست ها نیز می دانند. به منظور استفاده از فرصت مهاجرت عکاسان به استرالیا، متقاضیان باید حداقل 2 سال در زمینه های فرهنگی هنری در داخل کشور خود فعالیت داشته باشند، یا حداقل دو سال فعالیت در زمینه فرهنگی و هنری در سطح بین المللی فعال بوده باشند، یا اینکه یک سال تمام در زمینه های فرهنگی و هنری اشتغال داشته و یک سال تمام هم در زمینه فرهنگی و هنری سطح بین المللی مشغول به فعالیت بوده باشند.
میانگین درآمد سالانه عکاسان در استرالیا در سال 2025 حدود 40,000 تا 70,000 دلار آمریکا است.
مهاجرت عکاسان به قبرس شمالی
برای مهاجرت کاری عکاسان به قبرس شمالی داشتن پیشنهاد شغلی یا ایجاد کسبوکار در زمینه عکاسی مورد نیاز است. هزینههای زندگی پایین و فرصتهای شغلی محدود در عکاسی تبلیغاتی و رویدادها وجود دارد. تسلط به زبان ترکی یا انگلیسی میتواند مفید باشد. تمکن مالی نیز باید ارائه شود.
میانگین درآمد سالانه در سال 2025: 10,000 تا 15,000 دلار آمریکا
مهاجرت عکاسان به انگلستان
عکاسان در انگلستان نیاز به پیشنهاد شغلی و ویزای کاری از نوع Skilled Worker دارند. تجربه حرفهای، پورتفولیو قوی، و مهارت در عکاسی مد یا تبلیغات از اولویتها هستند. هزینههای زندگی در شهرهایی مانند لندن بالاست، اما فرصتهای شغلی نیز زیاد است. مدرک زبان انگلیسی الزامی است.
میانگین درآمد سالانه در سال 2025: 40,000 تا 60,000 دلار آمریکا
مهاجرت عکاسان به فرانسه
مهاجرت کاری به فرانسه برای عکاسان نیازمند قرارداد شغلی از یک کارفرما و تسلط به زبان فرانسوی است. برنامه اقامت هنرمندان در فرانسه بشدت مورد استقبال قرار گرفته است. فرصتهای شغلی در عکاسی مد، تبلیغات و هنرهای تجسمی بهویژه در پاریس زیاد است. ارائه نمونهکار قوی و اثبات تمکن مالی ضروری است.
میانگین درآمد سالانه در سال 2025: 35,000 تا 55,000 دلار آمریکا
مهاجرت عکاسان به ایتالیا
ایتالیا به دلیل بازار گسترده در عکاسی مد، عروسی و تبلیغات مقصد مناسبی است. نیاز به پیشنهاد شغلی یا ثبت کسبوکار در حوزه عکاسی وجود دارد. تسلط به زبان ایتالیایی و داشتن نمونهکار قوی ضروری است. هزینههای زندگی در شهرهای بزرگ مانند میلان بالاتر است.
میانگین درآمد سالانه در سال 2025: 30,000 تا 50,000 دلار آمریکا
مهاجرت عکاسان به پرتغال
مهاجرت کاری به پرتغال برای عکاسان از طریق پیشنهاد شغلی یا فعالیت خوداشتغالی امکانپذیر است. بازار کار در عکاسی طبیعت و گردشگری رو به رشد است. نیاز به ارائه مدارک تمکن مالی و مدرک زبان پرتغالی یا انگلیسی دارید.
میانگین درآمد سالانه در سال 2025: 20,000 تا 35,000 دلار آمریکا
مهاجرت عکاسان به رومانی
در رومانی، عکاسان میتوانند از طریق ایجاد کسبوکار یا پیشنهاد شغلی مهاجرت کنند. بازار کار در عکاسی عروسی و تبلیغاتی در حال توسعه است. تسلط به زبان انگلیسی کافی است، اما آشنایی با زبان رومانیایی میتواند مزیت باشد.
میانگین درآمد سالانه در سال 2025: 15,000 تا 25,000 دلار آمریکا
مهاجرت عکاسان به لهستان
مهاجرت کاری عکاسان به لهستان نیازمند پیشنهاد شغلی یا ثبت کسبوکار است. تقاضا در عکاسی رویدادها، تبلیغات و پرتره در حال افزایش است. دانش زبان لهستانی یا انگلیسی برای موفقیت ضروری است. هزینههای زندگی نسبتاً پایین است.
میانگین درآمد سالانه در سال 2025: 20,000 تا 30,000 دلار آمریکا
مهاجرت عکاسان به هند
مهاجرت به هند برای عکاسان نیازمند تخصص در عکاسی عروسی، مد یا تبلیغات است. بازار کار گسترده اما رقابت بالا است. دانش زبان انگلیسی کافی است و هزینههای زندگی نسبتاً پایینتر است. ثبت کسبوکار شخصی نیز امکانپذیر است.
میانگین درآمد سالانه در سال 2025: 10,000 تا 20,000 دلار آمریکا
مهاجرت عکاسان به سوئد
سوئد به عنوان قدرت صنعتی منطقه اسکاندیناوی که از مرفه ترین کشورهای دنیا به حساب می آید نیز می تواند مقصد مناسبی برای مهاجرت عکاسان رشته های مختلف به حساب آید. در این کشور اروپایی نیز نه تنها برای اعطای اقامت، شرایط و تسهیلات ویژه ای برای عکاسان در نظر گرفته شده، بلکه عکاسان جزو اقشار مورد حمایت به حساب می آیند و برای آنان تسهیلات و معافیت های مالیاتی و حمایت هایی نیز در نظر گرفته شده است. طبیعتا مانند سایر کشورهای دنیا در کشور سوئد نیز عکاسان شاخص و پردرآمد از این مورد مستثنی می باشند و مانند سایر اقشار پردرآمد با آنان رفتار خواهد شد.
میانگین درآمد سالانه عکاسان در سوئد در سال 2025 حدود 35,000 تا 60,000 دلار آمریکا است.
مهاجرت عکاسان به دانمارک
در دانمارک، عکاسان میتوانند از طریق ویزای Skilled Worker یا فعالیت خوداشتغالی مهاجرت کنند. تسلط به زبان انگلیسی کافی است، اما دانستن دانمارکی مزیت است. بازار کار در عکاسی صنعتی و تبلیغاتی قوی است.
میانگین درآمد سالانه در سال 2025: 40,000 تا 60,000 دلار آمریکا
مهاجرت عکاسان به نروژ
مهاجرت عکاسان به نروژ نیازمند پیشنهاد شغلی در صنایع تبلیغاتی یا رسانهای است. تسلط به زبان نروژی یا انگلیسی ضروری است. هزینههای زندگی بالا است، اما فرصتهای شغلی در عکاسی طبیعت و گردشگری فراوان است.
میانگین درآمد سالانه در سال 2025: 50,000 تا 80,000 دلار آمریکا
مهاجرت عکاسان به کره جنوبی
کشور پیشرفته کره جنوبی در منطقه شرق آسیا نیز از مقاصد محبوب مهاجرت برای عکاسان ایرانی محسوب می شود. شرایط این کشور برای رشد در کارهای هنری بسیار مناسب است. به همین جهت بسیاری از عکاسان هموطنمان مشتاق استفاده از فرصت مهاجرت عکاسان به کره جنوبی هستند. هنرهای مختلف از جمله موسیقی و سینما در کشور ترکیه بسیار جدی گرفته شده و بازار بسیار مناسبی دارند. طبیعتا عکاسی نیز بخشی از ارائه ی صنعت سینما و موسیقی به شمار می رود. این رونق مثال زدنی البته محدود به این دو رشته محبوب هنری نیست و سایر فعالیت های هنری نیز در کشور کره جنوبی از شرایط مناسبی برخوردارند. صنعت این کشور نیز بسیار بالنده و رو به رشد است. از این رو بازار کار عکاسی صنعتی در این کشور نیز پر رونق است.
میانگین درآمد سالانه عکاسان در کره جنوبی در سال 2025 حدود 25,000 تا 50,000 دلار آمریکا است.
مهاجرت عکاسان به ترکیه
همسایه غربی کشورمان، ترکیه نیز از مقاصد محبوب مهاجرت برای عکاسان ایرانی محسوب می شود. شرایط این کشور برای رشد در کارهای هنری بسیار مناسب است و ورود به آن نیز از بسیاری از کشورهای دنیا برای ایرانیان ساده تر است. به همین جهت بسیاری از عکاسان هموطنمان مشتاق استفاده از فرصت مهاجرت عکاسان به ترکیه هستند. هنرهای مختلف از جمله موسیقی و سینما در کشور ترکیه بسیار جدی گرفته شده و بازار بسیار مناسبی دارند و طبیعتا عکاسی نیز در این دو صنعت، بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.. این رونق مثال زدنی البته محدود به این دو رشته محبوب هنری نیست و سایر فعالیت های هنری نیز در کشور ترکیه از شرایط مناسبی برخوردارند.
میانگین درآمد سالانه عکاسان در ترکیه در سال 2025 حدود 10,000 تا 20,000 دلار آمریکا است.
سوالات متداول در باب بهترین کشور برای مهاجرت عکاسان
1.کدام کشورها بیشترین فرصت شغلی را برای عکاسان فراهم میکنند؟
- آمریکا، کانادا، استرالیا، انگلستان و فرانسه به دلیل بازار گسترده عکاسی حرفهای، صنعت تبلیغات، و هنرهای تجسمی، بیشترین فرصت شغلی را برای عکاسان دارند.
2.بهترین کشور برای عکاسان تازهکار کدام است؟
- کانادا و استرالیا به دلیل پذیرش گسترده مهاجران و حمایت از خلاقیتهای هنری، بهترین گزینهها برای عکاسان تازهکار هستند.
3.آیا عکاسان برای مهاجرت به مدرک تحصیلی نیاز دارند؟
- داشتن مدرک تحصیلی در رشتههای مرتبط مانند عکاسی، هنرهای تجسمی، یا طراحی میتواند شانس پذیرش را افزایش دهد، اما مهارت و نمونهکارهای قوی اغلب مهمتر هستند.
4.حقوق عکاسان در کدام کشورها بالاتر است؟
- کشورهایی مانند آمریکا، نروژ، و سوئیس ، به ویژه در حوزههای عکاسی تبلیغاتی، مد، و صنعتی حقوق بالاتری برای عکاسان ارائه میدهند.
5.آیا برای مهاجرت عکاسان داشتن نمونهکار الزامی است؟
- بله، داشتن نمونهکارهای حرفهای و ارائه یک پورتفولیوی قوی از پروژهها برای مهاجرت عکاسان ضروری است.
6.کدام کشور برای عکاسان علاقهمند به طبیعت مناسب است؟
- نروژ، کانادا، و نیوزیلند به دلیل مناظر طبیعی بکر و تقاضای زیاد برای عکاسی طبیعت بهترین گزینهها هستند.
7.آیا عکاسان میتوانند از ویزای کاری برای مهاجرت استفاده کنند؟
- بله، عکاسان میتوانند از طریق ویزاهای کاری مانند Skilled Worker Visa در کانادا و استرالیا یا ویزای Freelancer در آلمان و فرانسه مهاجرت کنند.
8.بهترین کشور برای عکاسان فعال در حوزه مد و تبلیغات کدام است؟
- فرانسه (پاریس)، آمریکا (نیویورک و لسآنجلس)، و ایتالیا (میلان) به دلیل بازار گسترده مد و تبلیغات مقصدهای محبوبی برای عکاسان این حوزه هستند.
9.زبان چقدر در انتخاب کشور مهاجرت تأثیر دارد؟
- کشورهای انگلیسیزبان مانند آمریکا، کانادا، و استرالیا برای عکاسان غیر بومی گزینههای راحتتری هستند. یادگیری زبان محلی در کشورهای دیگر مانند فرانسه یا آلمان برای موفقیت ضروری است.
10.آیا عکاسان میتوانند در کشور مقصد اقامت دائم بگیرند؟
- بله، بسیاری از کشورها مانند کانادا و استرالیا پس از چند سال کار و زندگی امکان درخواست برای اقامت دائم را فراهم میکنند.
11.کدام کشورها بهترین بازار برای عکاسی عروسی دارند؟
- هند، آمریکا، و ایتالیا بازارهای بزرگی برای عکاسی عروسی با درآمدهای بالا هستند.
12.آیا برای عکاسان تجهیزات عکاسی در کشور مقصد اهمیت دارد؟
- بله، دسترسی به تجهیزات با کیفیت و خدمات پس از فروش در کشورهایی مانند ژاپن، آلمان، و آمریکا آسانتر و اقتصادیتر است.
13.هزینه زندگی در کشورهای مختلف برای عکاسان چقدر اهمیت دارد؟
- هزینه زندگی در کشوری مانند نروژ یا سوئیس بسیار بالاست، اما درآمدهای عکاسان نیز در این کشورها بیشتر است. برای شروع کار، کشورهایی با هزینه زندگی پایینتر مانند کانادا مناسبتر هستند.
14.آیا عکاسان در کشور مقصد از بیمه و مزایای اجتماعی برخوردار خواهند شد؟
- در بسیاری از کشورها مانند کانادا و استرالیا، عکاسان فریلنسر نیز میتوانند تحت پوشش بیمه و مزایای اجتماعی قرار گیرند.
15.بهترین کشور برای عکاسان فعال در حوزه فرهنگی و مستند کدام است؟
- هند، مصر، و ایتالیا به دلیل تاریخ و فرهنگ غنی، مقصدهای ایدهآلی برای عکاسان فرهنگی و مستند هستند.
موسسه مهاجرتی بین المللی پرگاس پارس با همکاری وکلای مجرب آماده ارایه مشاوره در خصوص انواع ویزای کار و اقامت کاری متخصصان مشاغل مختلف در کلیه کشورهای دنیا می باشد. برای اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید:
021-88662180

