بسیاری از کشورها به ویژه کشورهای عضو اتحادیه اروپا در سال های اخیر روشی به اسم اخذ اقامت از طریق تمکن مالی را اجرایی کرده اند که به روش اخذ اقامت خودحمایتی و همچنین اقامت بازنشستگی هم شهرت یافته است و به اختصار آن را FIP گویند که مخفف عبارت روش اخذ اقامت Financial Independent Person می باشد. در این روش اخذ اقامت فرد متقاضی اخذ اقامت به دولت کشور میزبان خود اثبات می کند که به طور کلی از نظر مالی مستقل بوده و به هیچ وجه به کار کردن در کشور میزبان و کمک مالی نیازی ندارد و با درآمدی که به صورت منظم از کشور خودش برایش می رسد می تواند زندگی خود و خانواده اش در کشور میزبان را به راحتی اداره کند. این نوع اخذ اقامت به علت اینکه در آن نیاز به انتقال سرمایه به کشور مقصد وجود ندارد و می توان سرمایه خود را در کشور مبدا نگه داشته و فقط یک درآمد ثابت ماهانه را به کشور مقصد برای خرج زندگی ارسال کرد، بسیار مورد استقبال واقع شده و در حقیقت به نوعی آن را اخذ اقامت بدون سرمایه گذاری نیز می دانند. یکی از کشورهای ارائه دهنده این نوع اقامت، کشور مجارستان است. بسیاری از هموطنان عزیز ما هم ممکن است مشتاق اخذ اقامت مجارستان از طریق تمکن مالی باشند. به همین جهت بر آن شدیم در این مطلب به شرایط اخذ اقامت خودحمایتی مجارستان اشاره نماییم.
برای اخذ اقامت مجارستان از طریق تمکن مالی باید شرایط مالی خواسته شده توسط این کشور را دارا بود. بدین منظور باید اثبات کرد که میزان درآمد ماهانه ای که فرد از طریق سود بانکی، سود سهام و بورس، اجاره املاک و حقوق بازنشستگی دریافت می کند بر اساس تعداد اعضای خانواده اش، از حداقل تعیین شده توسط دولت مجارستان بیشتر است.
شرایط اخذ اقامت خود حمایتی مجارستان
درست به مانند نمونه های بسیار معروف این نوع اعطای اقامت در اروپا مانند اقامت تمکن مالی اسپانیا، اتریش، یونان و پرتغال، کشور مجارستان نیز برای اعطای این نوع اقامت به متقاضیان فقط به اثبات تمکن مالی کافی آن ها برای اینکه از پس هزینه های زندگی خود و خانواده شان در این کشور بر می آیند توجه می کند. به همین دلیل اصلی ترین مورد از شرایط اخذ اقامت خود حمایتی مجارستان، این است که فرد متقاضی با مدارک مستدل اثبات کند که درآمدی ماهانه به میزان حداقل تعیین شده توسط دولت مجارستان را در کشور خودش کسب می کند که این درآمد از کسب و کار به دست نمی آید و منبع آن اجاره ماهانه املاک و مستغلات، سود سپرده های بانکی، اخذ سود ماهانه از سرمایه گذاری در بورس و خرید سهام، و یا حقوق و مستمری بازنشستگی باشد.
از دیگر شرایط اخذ اقامت خود حمایتی مجارستان می توان به این نکته اشاره کرد که به طور معمول ابتدا به فرد متقاضی و خانواده اش اقامت یک ساله در مجارستان اعطا شده و سال به سال این اقامت به صورت یکساله تمدید می گردد و بعد از 5 سال فرد متقاضی و خانواده وی می توانند برای اخذ اقامت دائم مجارستان تقاضا دهند.
مزایای اخذ اقامت تمکن مالی مجارستان
اصلی ترین مورد از مزایای اخذ اقامت تمکن مالی مجارستان این است که متقاضی هیچ گونه ریسکی برای سرمایه خود ایجاد نمی کند. زیرا سرمایه خود را از کشورش خارج نکرده و آن را در معرض مخاطره قرار نمی دهد.
سرعت کار پروسه اخذ اقامت، دیگر مورد از مزایای اخذ اقامت تمکن مالی مجارستان است که موجب شده روش اخذ اقامت تمکن مالی را سریع ترین روش اخذ اقامت کشورهای اروپایی بنامند.
از دیگر مزایای اخذ اقامت تمکن مالی مجارستان می توان به عدم وجود محدودیت سنی در زمینه اعطای این نوع اقامت اشاره کرد. این نوع اخذ اقامت به علت شرایط ویژه ای که برای آن در نظر گرفته شده است برای افراد بازنشسته مناسب است و به همین سبب برخی آن را اقامت بازنشستگی مجارستان هم می نامند.
یکی دیگر از مهم ترین مزایای اخذ اقامت تمکن مالی مجارستان، این است که فرزندان زیر 18 سال خانواده هم ابتدا به عنوان همراه می توانند وارد مجارستان شده و سپس مانند والدین خود به اقامت و تابعیت این کشور دست یابند و امکان تحصیل در مجارستان نیز برای آنان وجود خواهد داشت.
همچنین برای افرادی که قصد سفر آرادانه و بدون مشکل در کلیه کشورهای عضو اتحادیه اروپایی و سفر بدون دردسر به کشورهایی چون انگلیس، استرالیا، نیوزلند، کانادا و آمریکا را دارند، داشتن اقامت مجارستان از طریق تمکن مالی یک گزینه بسیار عالی و کم نظیر محسوب می شود.
موسسه مهاجرتی بین المللی پرگاس پارس با همکاری وکلای مجرب آماده ارایه مشاوره در خصوص انواع ویزا و اقامت دایم مجارستان از جمله اخذ اقامت تمکن مالی مجارستان یا اقامت خودحمایتی مجارستان می باشد. برای اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرموده یا فرم مشاوره را پر نمایید:
021-88662180