ترکیه کشور همسایه ما در سال های اخیر در زمینه های مختلفی از جمله زیرساخت های بخش سلامت اقدام به سرمایه گذاری در جهت توسعه نموده و توانسته سرمایه گذاری خارجی قابل توجهی هم جذب کند. طبیعتا اهداف زیادی از این کار در ذهن مسئولان این کشور می توان یافت. اولین مورد بهبود شاخص های بخش بهداشت و درمان و بالا بردن شاخص دسترسی مردم به امکانات بهداشتی و درمانی و از طرف دیگر بالا بردن کیفیت در ارائه خدمات در بخش سلامت به شهروندان ترکیه می باشد. اما ترکیه که به خودی خود یکی از توریستی ترین کشورهای دنیا محسوب می شود، با تدبیر و دوراندیشی قصد دارد به قطب گردشگری سلامت در منطقه خاور میانه و غرب آسیا و اروپای شرقی نیز بدل شود. زیرا حداقل در کشورهای غرب آسیا و خاور میانه به ویژه کشورهای عربی منطقه و پاکستان و افغانستان، امکانات زیادی در زمینه بهداشت و درمان وجود ندارد و بسیاری از مردم این کشورها که تمکن مالی نسبتا مناسبی دارند، ترجیح می دهند درمان بیماری های خود را در کشورهای پر امکانات تر منطقه چون ایران و ترکیه انجام دهند. ترکیه با استفاده از شرایط موجود و با توسعه زیرساخت های خود قصد دارد بیشترین سهم را از گردشگران سلامت در این منطقه جذب نماید. در این راستا علاوه بر توسعه زیرساخت ها، نیاز به نیروی متخصص بخش سلامت اعم از پزشک، پرستار و متخصصین سایر رشته های پیراپزشکی در این کشور به شدت حس می شود. به همین جهت کشور ترکیه درهای خود را به سوی متخصصین این رشته ها که متقاضی کار در این کشور هستند گشوده است. پرستاران یکی از این دسته متخصصان هستند که در ترکیه نیاز بالایی به آنان وجود دارد. اما بدون معادل سازی مدرک پرستاری در ترکیه، هیچ پرستاری نمی تواند در این کشور مجوز کار دریافت کرده و در سیستم بهداشت و درمان آن مشغول به کار شود.
در حقیقت رشته پرستاری نیز درست به مانند رشته پزشکی می باشد و معادل سازی مدرک پرستاری در ترکیه برای پرستاران متقاضی کار در این کشور به همان اندازه ضروری است که معادل سازی مدرک پزشکی در ترکیه برای پزشکان مشتاق کار در این کشور ضرورت دارد. دلیل این موضوع اهمیتی است که سیستم بهداشت و درمان ترکیه برای جان و سلامت انسان ها قائل است. در حقیقت رشته هایی مانند پزشکی و پرستاری و سایر رشته های پیراپزشکی به طور مستقیم با سلامت و جان اسنان ها در ارتباطند و به همین جهت سیستم بهداشت و درمان این کشور سختگیری های لازم را به عمل می آورد که فقط مجوز کار را به افرادی بدهد که دارای علم و صلاحیت کافی برای این کار هستند. به طور طبیعی پرستارانی که پس از تحصیل در ترکیه، مجوز کار در این کشور را دریافت می کنند، در دوران تحصیل خود در دانشگاه های این کشور آنقدر مورد آموزش و سختگیری های جدی از نظر علمی قرار گرفته اند که سیستم بهداشت و درمان این کشور از صلاحیت آنان برای کار اطمینان حاصل کند. اما افرادی که در کشورهای دیگر تحصیل پرستاری را انجام داده اند و قصد ورود به سیستم بهداشت و درمان ترکیه را دارند، تحصیلاتشان زیر نظر استانداردهای کشور ترکیه انجام نشده و طبیعتا باید فرآیند معادل سازی مدرک پرستاری در ترکیه را طی کنند تا نظام سلامت این کشور از صلاحیت آنان اطمینان حاصل نماید. بدین منظور داوطلبان باید حتما مدرک زبان ترکی استانبولی با سطح مناسب ارائه نموده و در آزمون معادل سازی مدرک پرستاری در ترکیه نیز نمره قبولی را کسب نمایند.طبیعتا برای سایر رشته های پیراپزشکی نیز بدون معادل سازی مدارک پیراپزشکی در ترکیه، امکان دریافت اجازه کار در این کشور وجود نخواهد داشت.
معادل سازی مدارک پیراپزشکی در ترکیه
متخصصین سایر رشته های پیراپزشکی از جمله فیزیوتراپی، بینایی سنجی، تکنولوژی پرتوشناسی یا رادیولوژی، تکنولوژی پرتودرمانی یا رادیوتراپی، ساخت پروتزهای دندانی، شنوایی سنجی، علوم آزمایشگاهی، اعضای مصنوعی، هوشبری، اتاق عمل، کار درمانی، گفتار درمانی، مامایی و علوم تغذیه نیز برای کار در ترکیه و دریافت مجوز کار در سیستم بهداشت و درمان این کشور نیاز به معادل سازی مدارک پیراپزشکی در ترکیه دارند. به طور کلی برای معادل سازی مدارک پیراپزشکی در ترکیه، ارائه مدرک زبان ترکی معتبر اولین گام است. در حقیقت اگر یک پرستار، پزشک یا عضو پرسنل بخش بهداشت و درمان نتواند به خوبی مشکل بیمار را متوجه شده و او را در زمینه بهبود راهنمایی کند، چگونه می تواند در سیستم بهداشت و درمان به فعالیت بپردازند. در کشور ترکیه زبان گویش اکثریت مردم ترکی استانبولی است و فردی که در نظام سلامت این کشور مشغول به کار می شود باید بتواند با این زبان با بیماران ترکیه ای به مکالمه بپردازد. واضح است که تسلط به زبان انگلیسی نیز یک امتیاز محسوب می گردد. زیرا گردشگران سلامت که وارد این کشور می شوند اکثرا به زبان ترکی مسلط نیستند و پزشکانی که به زبان انگلیسی تسلط کافی داشته باشند می توانند در این زمینه نیز کارایی بیشتری داشته باشند. قبولی در آزمون معادل سازی مدارک پیراپزشکی در ترکیه نیز دیگر مورد لازم برای این افراد و متخصصان در مسیر اخذ مجوز کار در ترکیه به شمار می رود.
در پایان لازم به ذکر است موسسه مهاجرتی پرگاس پارس با کارشناسان و وکلای مجرب خود در کلیه کشورهای ذکر شده و سایر نقاط دنیا، آماده ارائه خدمات در زمینه معادل سازی مدارک رشته های علوم پزشکی از جمله پرستاری و به طور کلی رشته های پیراپزشکی در خارج از کشور از جمله کشور ترکیه می باشد. جهت اخذ اطلاعات بیشتر و مشاوره می توانید با شماره این موسسه تماس حاصل فرموده یا فرم مشاوره را تکمیل فرمایید:
021-88662180
فرم مشاوره