info@pergasvisa.com
موسسه حقوقی بین المللی پرگاس پارس

موسسه حقوقی بین المللی پرگاس پارس

شماره ثبت 44497

ویزای استارتاپ ایرلند

شرایط کنونی اقتصاد جهان، بیش از پیش ارزش افراد کارآفرین صاحب ایده را نمایان می کند. این افراد می توانند با ایده های ناب خود، ارزش افزوده تولید کرده و به اشتغالزایی پردازند که مستقیما موجب رونق در اقتصاد کشورها شده و باری از روی دوش دولت ها بر می دارند. از این رو کشورهای مختالف به ویژه کشورهای پیشرفته تمامی تلاش خود را می کنند که با اعطای مشوق های گوناگون، کارآفرینان نوآور و صاحب ایده را مجاب کنند تا کسب و کار خود را در این کشورها راه اندازی نمایند. اصلی ترین مشوق هایی که دولت ها به کارآفرینان استارت آپی ارائه می کنند عبارتند از: کمک های مالی و سرمایه گذاری، کمک های مشاوره ای در امر کسب و کار، معافیت های مالیاتی و تسهیلات مهاجرتی و اقامتی که در اغلب کشورها با نام ویزای استارت آپ شناخته می شود.  در میان کشورهای اروپایی، ایرلند نیز در سال های اخیر میزبان استارت آپ ها و شرکت های زیادی که مبتنی بر تکنولوژی های نوین هستند، بوده است. این کشور نیز که اکوسیستم کسب و کار مناسب و جذابی دارد، ویزای استارتاپ ایرلند را برای اقامت کارآفرینان نوآور در نظر گرفته که اقامت چنین افراد ارزشمندی را در این کشور تسهیل نموده و برای آنان جذابیت بیشتری ایجاد نماید. در ادامه مطلب به شرایط ویزای استارت آپ ایرلند اشاره کاملی خواهیم داشت.



ویزای استارتاپ ایرلند 2025

شرایط کنونی اقتصاد جهان، بیش از پیش ارزش افراد کارآفرین صاحب ایده را نمایان می کند. این افراد می توانند با ایده های ناب خود، ارزش افزوده تولید کرده و به اشتغال زایی پردازند که مستقیما موجب رونق در اقتصاد کشورها شده و باری از روی دوش دولت ها بر می دارند. از این رو کشورهای مختالف به ویژه کشورهای پیشرفته تمامی تلاش خود را می کنند که با اعطای مشوق های گوناگون، کارآفرینان نوآور و صاحب ایده را مجاب کنند تا کسب و کار خود را در این کشورها راه اندازی نمایند. اصلی ترین مشوق هایی که دولت ها به کارآفرینان استارت آپی ارائه می کنند عبارتند از: کمک های مالی و سرمایه گذاری، کمک های مشاوره ای در امر کسب و کار، معافیت های مالیاتی و تسهیلات مهاجرتی و اقامتی که در اغلب کشورها با نام ویزای استارت آپ شناخته می شود. در میان کشورهای اروپایی، ایرلند نیز در سال های اخیر میزبان استارت آپ ها و شرکت های زیادی که مبتنی بر تکنولوژی های نوین هستند، بوده است. این کشور نیز که اکوسیستم کسب و کار مناسب و جذابی دارد، ویزای استارتاپ ایرلند را برای اقامت کارآفرینان نوآور در نظر گرفته که اقامت چنین افراد ارزشمندی را در این کشور تسهیل نموده و برای آنان جذابیت بیشتری ایجاد نماید. در ادامه مطلب به شرایط ویزای استارت آپ ایرلند اشاره کاملی خواهیم داشت.

 

در ده بند شهرهای برتر دنیا برای راه اندازی کسب و کارهای استارتاپی، بهترین شهر کشور ایرلند، پایتخت آن دابلین است که رتبه 16 را در میان شهرهای دنیا به خود اختصاص داده است. دومین شهر برتر این کشور در این رده بندی، شهر گالوی است که رتبه 280 دنیا را از آن خود کرده است. کورک، سومین شهر برتر این کشور برای راه اندازی استارت آپ به شمار می رود که رتبه 350 را در میان شهرهای دنیا در این زمینه داراست.

برنامه ویزای استارت آپ درچند سال اخیر شهرت زیادی یافته و ویزای استارت آپ کانادا مشهورترین مورد در میان کلیه کشورهای ارائه دهنده این برنامه مهاجرتی به شمار می رود. همین طور که ذکر شد، سایر کشورها به ویژه کشورهای پیشرفته نیز برای اینکه از این قافله عقب نمانند اقدام به ایجاد برنامه های مهاجرتی نسبتا مشابهی با این نام نموده اند که شرایط و مزایای هر یک بر اساس قوانین کشورهای مختلف، متفاوت می باشد. بعنوان مثال ویزای استارتاپ استرالیا نیز توسط این کشور طراحی گردیده است. ویزای استارتاپ ایرلند هم شرایط خاص خود را دارد که در این مطلب قصد داریم به تفصیل به زیر و بم آن اشاره نماییم.

 

ویزای استارتاپ ایرلند (Ireland startup visa) چیست؟

ویزای استارتاپ ایرلند (Ireland Startup Visa) یک برنامه مهاجرتی ویژه برای کارآفرینان خارجی است که قصد دارند یک استارتاپ نوآورانه و مقیاس‌پذیر را در ایرلند راه‌اندازی کنند. این ویزا در ابتدا برای ۲ سال صادر می‌شود و در صورت موفقیت کسب‌وکار، ۳ سال دیگر تمدید خواهد شد، پس از ۵ سال اقامت قانونی، امکان دریافت اقامت دائم (Stamp 4) وجود دارد. متقاضی باید حداقل ۵۰,۰۰۰ یورو سرمایه اولیه، یک بیزینس پلن قوی و تأییدیه از نهادهای حمایتی داشته باشد و کسب‌وکار او باید نقش مثبتی در اقتصاد ایرلند ایفا کند. پس از ۸ سال اقامت قانونی، می‌توان برای تابعیت و دریافت پاسپورت ایرلندی اقدام کرد.

 

اکوسیستم استارتاپی ایرلند

اکوسیستم استارتاپی ایرلند یکی از رقابتی‌ترین و پیشرفته‌ترین اکوسیستم‌های اروپا  با دسترسی به سرمایه‌گذاران بین‌المللی، نیروی کار متخصص، حمایت‌های دولتی و نرخ مالیاتی پایین (۱۲.۵٪) برای شرکت‌ها، محسوب می‌شود. شهرهایی مانند دوبلین، کورک و گالوی مراکز کلیدی نوآوری هستند که با برنامه‌های شتاب‌دهنده، سرمایه‌گذاری خطرپذیر و معافیت‌های مالیاتی تحقیق و توسعه (R&D Tax Credits)، شرایطی ایده‌آل برای راه‌اندازی و رشد استارتاپ‌ها فراهم می‌کنند.

 

شرایط یک بیزنس پلن عالی برای اخذ ویزای استارت آپ ایرلند

  • معرفی کلی کسب‌وکار (Business Overview)
  • مدل کسب‌وکار و نوآوری (Business Model & Innovation)
  • تحلیل بازار و مشتریان هدف (Market Analysis & Target Audience)
  • استراتژی رشد و توسعه (Growth & Scalability Plan)
  • نیازهای مالی و سرمایه‌گذاری (Financial Projections & Funding Needs)
  • استراتژی بازاریابی و فروش (Marketing & Sales Strategy)
  • تیم مدیریتی و تخصصی (Team & Management Structure)
  • تحلیل ریسک و مدیریت آن (Risk Assessment & Mitigation Plan)
  • ساختار حقوقی و ثبت شرکت (Legal Structure & Company Registration)
  • خروجی و تأثیر اقتصادی بر ایرلند (Economic Impact & Job Creation)

 

قوانین مالیاتی برای راه اندازی استارتاپ در ایرلند

نوع مالیات

نرخ/جزئیات

مالیات بر شرکت‌ها (Corporation Tax)

۱۲.۵٪ برای درآمدهای تجاری شرکت‌های فعال در ایرلند.

معافیت مالیاتی برای استارتاپ‌های جدید

معافیت تا سقف ۴۰,۰۰۰ یورو در هر سال برای سه سال اول، بسته به میزان مالیات قابل پرداخت.

مالیات بر ارزش افزوده (VAT)

۲۳٪ (نرخ استاندارد)، با نرخ‌های کاهش‌یافته برای برخی کالاها و خدمات خاص.

معافیت مالیاتی برای تحقیق و توسعه (R&D Tax Credits)

۲۵٪ اعتبار مالیاتی برای هزینه‌های مرتبط با تحقیق و توسعه، قابل کسر از مالیات بر شرکت‌ها.

معافیت مالیاتی برای شرکت‌های هلدینگ

معافیت کامل از مالیات بر سود سرمایه حاصل از فروش سهام شرکت‌های تابعه واجد شرایط.

توافق‌نامه‌های اجتناب از مالیات مضاعف

بیش از ۷۰ توافق‌نامه با کشورهای مختلف برای کاهش یا حذف مالیات مضاعف.

 

 

شرایط اخذ ویزای استارت آپ ایرلند

برای بهره مندی از برنامه ویزای استارتاپ ایرلند که به طور دقیق تر برنامه کارآفرین استارت آپ ایرلند (STEP) نام دارد نیز مانند برنامه ویزای استارتاپ سایر کشورهای دنیا، می بایست یک بیزینس پلن یا طرح توجیهی کسب و کار مناسب ارائه داد. این بیزینس پلن باید به خوبی و با شفافیت کامل، موضوع فعالیت ها، برنامه تجاری و روش درآمد زایی، جایگاه در بازار، مهارت ها و تخصص های مورد نیاز و حامیان مالی را بیان نماید. همچنین بیزینس پلن باید به روشنی باید اثبات کند که کسب و کار مورد نظر در صورتی که در اکوسیستم کسب و کار ایرلند راه بیفتد، چگونه می تواند از طریقی سالم و مفید برای اقتصاد این کشور به سوددهی رسیده و اشتغال زایی نیز در این کشور ایجاد نماید.

متاسفانه بسیاری از کارآفرینان صاحب ایده هموطنمان، با وجود تسلط به مسائل فنی کسب و کار خود، در نگارش بیزینس پلن به شکلی که برای اداره مهاجرت کشور ایرلند قابل قبول باشد، توانایی کافی ندارند. لازم است این افراد در این زمینه از افراد متخصص و با تجربه کمک بگیرند. موسسه بین المللی پرگاس پارس با سال ها تجربه و چندین پرونده موفق در زمینه اخذ ویزای استارتاپ ایرلند و سایر کشورهای دنیا برای هموطنان عزیز، در زمینه نگارش بیزینسس پلن و سایر مراحل پروسه گرفتن ویزای استارتاپ، آماده ارائه خدمات به هموطنان عزیزمان می باشد.

مرحله بعدی، پس از ارائه بیزینس پلن، ارائه اساسنامه شرکت استارتاپی می باشد که باید شامل اطلاعاتی همچون نام و نوع شرکت، ایده تجاری، اهداف، سرمایه مورد نیاز برای شروع استارت آپ و اطلاعات دیگر باشد.در مرحله بعد باید محل دفتر شرکت انتخاب شود. سپس باید ساختار و نوع شرکت تعیین گردد که معمولا باید شرکت مسئولیت محدود خصوصی یا LTD باشد. حال باید کارآفرین مدارکی مثل اساسنامه، فهرست مدیران و کارکنان، آدرس دفتر ثبت شده و توضیحی درباره فعالیت های تجاری به اداره ثبت شرکت ها تحویل داده و گواهی ثبت شرکت را دریافت کند. حال باید برای شرکت حساب افتتاح گردد. سپس باید مهر برای شرکت تعیین شود، زیرا تمامی شرکت ها در کشور ایرلند ملزم به داشتن مهر رسمی هستند. مرحله بعدی ثبت نام مالیاتی در کمیسیونرهای دارایی و دریافت یه مدرک زیر است: مالیات بر شرکت، بیمه اجتماعی و مالیات بر ارزش افزوده.

ویزای استارتاپ ایرلند زیرمجموعه ای از برنامه مهاجرتی اخذ اقامت ایرلند از طریق سرمایه گذاری به شمار می رود. اما در این روش 50 هزار یورو سرمایه گذاری لازم است که البته بسته به طرح و میزان جذابیت های آن، امکان استفاده از صندوق های تامین مالی برای تامین بخشی از سرمایه مورد نیاز کسب و کار نیز وجود خواهد داشت.

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای استارتاپ ایرلند

  • فرم درخواست ویزای استارتاپ (Startup Visa Application Form)
  • طرح کسب‌وکار (Business Plan)
  • گواهی تمکن مالی (Proof of Financial Means)
  • صورت‌حساب بانکی ۶ ماه اخیر (Bank Statement)
  • مدارک شناسایی (Passport & National ID)
  • گواهی عدم سوءپیشینه (Criminal Record Certificate)
  • تأییدیه سرمایه‌گذاری (Investment Confirmation)
  • مدارک تحصیلی و سوابق کاری (Educational & Professional Background)
  • نامه پشتیبانی (Letter of Support)
  • تأییدیه ثبت شرکت (Company Registration Certificate)
  • مدارک مالیاتی و بیمه درمانی (Tax & Health Insurance Certificate)
  • رزومه کاری (CV/Resume)
  • برنامه توسعه استارتاپ (Startup Growth Plan)

 

مراحل راه اندازی استارتاپ ایرلند

۱. تدوین طرح کسب‌وکار (Business Plan)

۲. تأمین سرمایه اولیه

۳. ثبت شرکت در ایرلند (Company Registration)

۴. دریافت شماره مالیاتی و افتتاح حساب بانکی

۵. درخواست ویزای استارتاپ

۶. راه‌اندازی دفتر کار (در صورت نیاز)

۷. دریافت مجوزهای قانونی و بیمه تجاری

۸. استخدام نیروی کار (در صورت نیاز)

۹. بازاریابی و راه‌اندازی رسمی کسب‌وکار

۱۰. نظارت و توسعه استارتاپ

 

اخذ ویزای همراه از طریق استارتاپ ایرلند

دارندگان ویزای استارتاپ ایرلند می‌توانند ویزای همراه برای همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال خود دریافت کنند. برای این کار، متقاضی باید تمکن مالی کافی برای پوشش هزینه‌های زندگی خانواده را اثبات کرده و بیمه درمانی معتبر ارائه دهد. همسر متقاضی اجازه کار تمام‌وقت در ایرلند را خواهد داشت و فرزندان می‌توانند تحصیل رایگان در مدارس دولتی ایرلند داشته باشند. فرآیند دریافت ویزای همراه معمولاً ۳ تا ۶ ماه طول می‌کشد و پس از ۵ سال اقامت در ایرلند، خانواده نیز می‌توانند برای اقامت دائم و سپس تابعیت ایرلندی درخواست دهند.

 

کمک‌های مالی، تأمین بودجه و حمایت‌های استارتاپی در ایرلند

نام برنامه/حمایت

نوع حمایت

توضیحات

Enterprise Ireland

حمایت مالی و مشاوره

ارائه کمک‌های مالی، مشاوره و دسترسی به شبکه‌های تجاری برای استارتاپ‌های با پتانسیل رشد بالا.

Local Enterprise Offices (LEOs)

حمایت محلی

ارائه کمک‌های مالی، مشاوره و آموزش به استارتاپ‌ها و کسب‌وکارهای کوچک در سطح محلی.

Competitive Start Fund (CSF)

سرمایه‌گذاری اولیه

ارائه سرمایه‌گذاری اولیه به استارتاپ‌های نوآور برای توسعه محصولات و ورود به بازار.

Innovation Vouchers

اعتبار تحقیق و توسعه

ارائه وچرهایی به ارزش ۵۰۰۰ یورو برای همکاری با مؤسسات تحقیقاتی و توسعه ایده‌های نوآورانه.

Seed and Venture Capital Scheme

سرمایه‌گذاری خطرپذیر

حمایت از استارتاپ‌ها از طریق سرمایه‌گذاری خطرپذیر در مراحل اولیه و رشد.

Accelerator Programs

شتاب‌دهنده‌ها

برنامه‌های شتاب‌دهنده مانند NDRC و Dogpatch Labs که آموزش، مشاوره و دسترسی به سرمایه‌گذاران را فراهم می‌کنند.

Research & Development Tax Credits

اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه

ارائه اعتبار مالیاتی به شرکت‌هایی که در فعالیت‌های تحقیق و توسعه سرمایه‌گذاری می‌کنند.

Employment Investment Incentive (EII) Scheme

مشوق سرمایه‌گذاری

ارائه معافیت‌های مالیاتی به سرمایه‌گذارانی که در استارتاپ‌ها و کسب‌وکارهای کوچک سرمایه‌گذاری می‌کنند.

High Potential Start-Up (HPSU) Program

حمایت از استارتاپ‌های با پتانسیل بالا

ارائه حمایت‌های مالی و مشاوره‌ای به استارتاپ‌هایی که پتانسیل ایجاد ۱۰ شغل و ۱ میلیون یورو درآمد صادراتی در ۳ تا ۴ سال دارند.

New Frontiers Entrepreneur Development Program

برنامه توسعه کارآفرینی

ارائه آموزش، مشاوره و کمک‌های مالی به کارآفرینان برای توسعه ایده‌های تجاری خود.

 

 

مدت زمان اخذ ویزای استارتاپ ایرلند

مرحله

مدت زمان تقریبی

تهیه طرح کسب‌وکار (Business Plan)

متغیر (بسته به فرد)

جمع‌آوری مدارک و مستندات

۲ تا ۴ هفته

ارائه درخواست به سازمان‌های حمایتی

۴ تا ۸ هفته

دریافت نامه پشتیبانی (Letter of Support)

۲ تا ۴ هفته

ارسال درخواست ویزا به اداره مهاجرت ایرلند

۱ تا ۲ هفته

بررسی درخواست توسط اداره مهاجرت

۱۲ تا ۱۶ هفته

صدور ویزا و اطلاع‌رسانی به متقاضی

۱ تا ۲ هفته

 

 

اعتبار ویزای استارتاپ و تمدید مجوز اقامت ویزای استارتاپ ایرلند

۱. اعتبار اولیه ویزای استارتاپ ایرلند

  • مدت اعتبار: ۲ سال

شرایط دریافت:

  • ارائه طرح تجاری نوآورانه (Business Plan) که پتانسیل رشد داشته باشد.
  • حداقل ۵۰,۰۰۰ یورو سرمایه اولیه برای راه‌اندازی استارتاپ.
  • همکاری با مراکز رشد، سرمایه‌گذاران یا شبکه‌های نوآوری ایرلند.
  • نداشتن سوءپیشینه کیفری و ارائه بیمه درمانی معتبر.

۲. تمدید مجوز اقامت استارتاپ ایرلند

  • مدت تمدید: ۳ سال (پس از ۲ سال اولیه)

شرایط تمدید:

  • اثبات فعالیت و پایداری کسب‌وکار در ایرلند.
  • ارائه گزارش مالی معتبر که نشان‌دهنده رشد اقتصادی شرکت باشد.
  • داشتن گردش مالی مثبت و پرداخت مالیات قانونی.
  • ایجاد فرصت‌های شغلی یا داشتن برنامه توسعه برای کسب‌وکار.

۳. دریافت اقامت دائم (Stamp 4) پس از ۵ سال

  • مدت اعتبار: نامحدود (نیاز به تمدید ندارد)

شرایط دریافت:

  • ۵ سال اقامت قانونی و بدون وقفه در ایرلند.
  • اثبات پایداری کسب‌وکار و رشد اقتصادی آن.
  • رعایت تمامی قوانین مهاجرتی و مالیاتی ایرلند.

۴. دریافت تابعیت و پاسپورت ایرلندی پس از ۸ سال

  • مدت موردنیاز: ۵ سال اقامت قانونی + ۳ سال اقامت دائم (مجموع ۸ سال)

شرایط دریافت:

  • ۸ سال زندگی قانونی در ایرلند بدون نقض قوانین اقامتی.
  • نداشتن سوءپیشینه کیفری و رعایت قوانین مهاجرتی و مالیاتی.
  • آشنایی با فرهنگ و زبان ایرلندی (آزمون شهروندی در برخی موارد الزامی است).

 

هزینه های راه اندازی استارتاپ ایرلند

دسته‌بندی هزینه

مبلغ تقریبی (یورو)

ثبت شرکت

۵۰۰ تا ۱,۵۰۰

اجاره دفتر کار

۱,۰۰۰ تا ۳,۰۰۰

تجهیزات اداری

۵,۰۰۰ تا ۱۰,۰۰۰

بازاریابی و تبلیغات

۵,۰۰۰ تا ۱۰,۰۰۰

هزینه‌های حقوقی

۲,۰۰۰ تا ۵,۰۰۰

هزینه درخواست ویزا

۳۵۰

حقوق و دستمزد کارکنان

متغیر

بیمه

متغیر

هزینه‌های عملیاتی

متغیر

 

 

بهترین صنایع برای اخذ ویزای استارت آپ ایرلند

۱. فین‌تک (FinTech – فناوری مالی)

  • ایرلند یکی از قطب‌های اصلی بانکداری دیجیتال و پرداخت الکترونیک در اروپاست.
  • شرکت‌هایی که در حوزه‌هایی مانند پرداخت‌های بین‌المللی، بلاک‌چین، امنیت سایبری مالی و بانکداری هوشمند فعالیت دارند، مورد حمایت ویژه قرار می‌گیرند.
  • شرکت‌هایی مانند Stripe و Revolut در این حوزه رشد چشمگیری داشته‌اند.

۲. هوش مصنوعی و یادگیری ماشین (AI & Machine Learning)

  • ایرلند به دنبال جذب استارتاپ‌هایی است که هوش مصنوعی را در صنایع مختلف از جمله سلامت، فین‌تک، و امنیت سایبری به کار می‌برند.
  • دولت و مراکز تحقیقاتی از پروژه‌هایی که به بهبود بهره‌وری، اتوماسیون و تحلیل داده‌های کلان (Big Data) کمک کنند، حمایت می‌کنند.

۳. بایوتکنولوژی و علوم زیستی (Biotechnology & Life Sciences)

  • ایرلند دارای زیرساخت‌های قوی در زمینه تحقیقات پزشکی، داروسازی و توسعه واکسن‌ها و درمان‌های نوین است.
  • شرکت‌های استارتاپی که روی توسعه داروهای جدید، درمان‌های شخصی‌سازی‌شده و زیست‌فناوری پزشکی کار می‌کنند، شانس بالایی برای جذب سرمایه و دریافت ویزا دارند.

۴. انرژی‌های تجدیدپذیر و فناوری سبز (Renewable Energy & Green Tech)

  • دولت ایرلند در سال ۲۰۲۵ سرمایه‌گذاری کلانی در حوزه انرژی‌های پایدار مانند انرژی خورشیدی، بادی و زیست‌توده انجام داده است.
  • استارتاپ‌هایی که روی کاهش آلاینده‌ها، بهینه‌سازی مصرف انرژی و فناوری‌های کربن‌زدایی تمرکز دارند، حمایت‌های مالی و معافیت‌های مالیاتی دریافت می‌کنند.

۵. سلامت دیجیتال و تکنولوژی پزشکی (Digital Health & MedTech)

  • ایرلند دارای یکی از سریع‌ترین رشدها در تکنولوژی‌های سلامت و پزشکی دیجیتال در اروپا است.
  • استارتاپ‌هایی که راهکارهای سلامت از راه دور، مدیریت پرونده‌های پزشکی الکترونیکی، یا دستگاه‌های پوشیدنی پزشکی را توسعه می‌دهند، شانس بالایی برای موفقیت دارند.
  • شرکت‌های مانند LetsGetChecked در این حوزه رشد قابل‌توجهی داشته‌اند.

۶. تجارت الکترونیک و مارکت‌پلیس‌ها (E-commerce & Online Marketplaces)

  • با رشد اقتصاد دیجیتال، ایرلند از استارتاپ‌هایی که پلتفرم‌های خرید آنلاین، تحویل هوشمند و تجارت الکترونیک B2B و B2C ارائه می‌دهند، استقبال می‌کند.
  • توسعه‌دهندگان سیستم‌های پرداخت دیجیتال، لجستیک هوشمند و اتوماسیون خدمات مشتریان در این صنعت شانس بیشتری دارند.

۷. اینترنت اشیا (IoT) و فناوری‌های هوشمند

  • استارتاپ‌هایی که روی ساختمان‌های هوشمند، اتوماسیون صنعتی، مدیریت شهرهای هوشمند و اتصال دستگاه‌های دیجیتال کار می‌کنند، در ایرلند فرصت‌های زیادی دارند.
  • حوزه‌هایی مانند کشاورزی هوشمند، خانه‌های هوشمند و حمل‌ونقل هوشمند از اولویت‌های دولت ایرلند هستند.

۸. بلاک‌چین و امنیت سایبری (Blockchain & Cybersecurity)

  • با افزایش تهدیدات سایبری، ایرلند از استارتاپ‌هایی که راهکارهای امنیت اطلاعات، شناسایی تقلب، حفاظت از داده‌های دیجیتال و حریم خصوصی کاربران را ارائه می‌دهند، حمایت می‌کند.
  • استارتاپ‌های فعال در توسعه کیف پول‌های دیجیتال، قراردادهای هوشمند و سیستم‌های احراز هویت غیرمتمرکز در این کشور شانس بالایی برای موفقیت دارند.

۹. فناوری آموزشی (EdTech – Educational Technology)

  • استارتاپ‌هایی که پلتفرم‌های آموزشی آنلاین، هوش مصنوعی در آموزش، و ابزارهای یادگیری تعاملی توسعه می‌دهند، مورد حمایت دولت و سرمایه‌گذاران قرار دارند.
  • با افزایش یادگیری آنلاین، نیاز به واقعیت مجازی (VR)، واقعیت افزوده (AR) و هوش مصنوعی در آموزش در حال افزایش است.

۱۰. لجستیک و حمل‌ونقل هوشمند (Smart Logistics & Transportation)

  • استارتاپ‌هایی که روی حمل‌ونقل هوشمند، مدیریت ناوگان، حمل‌ونقل پایدار و بهینه‌سازی زنجیره تأمین کار می‌کنند، حمایت‌های مالی و تسهیلات ویژه دریافت می‌کنند.
  • پلتفرم‌های تحویل هوشمند، تاکسی‌های خودران و راه‌حل‌های حمل‌ونقل عمومی هوشمند در اولویت سرمایه‌گذاری هستند.

 

استارتاپ های موفق در ایرلند

نام استارتاپ

حوزه فعالیت

سال تأسیس

توضیحات

Stripe

فین‌تک

۲۰۱۰

یکی از موفق‌ترین استارتاپ‌های ایرلندی در حوزه پرداخت آنلاین که توسط برادران کالیسون تأسیس شده است. این پلتفرم به کسب‌وکارها امکان مدیریت آسان پرداخت‌های آنلاین را می‌دهد و در سطح جهانی فعالیت می‌کند.

Intercom

نرم‌افزار ارتباط با مشتری

۲۰۱۱

پلتفرمی برای ارتباط با مشتریان که به شرکت‌ها کمک می‌کند تا با مشتریان خود در تعامل باشند. این استارتاپ به یکی از محبوب‌ترین راه‌حل‌های ارتباطی در سطح بین‌المللی تبدیل شده است.

Workhuman

منابع انسانی

۱۹۹۹

پلتفرمی نوآورانه در حوزه منابع انسانی که به شرکت‌ها در مدیریت و انگیزش کارکنان کمک می‌کند. این استارتاپ راه‌حل‌های دیجیتال برای شناسایی و پاداش دادن به کارکنان توسعه داده است و در سطح جهانی فعال است.

Flipdish

فناوری غذایی

۲۰۱۵

ارائه‌دهنده راه‌حل‌های سفارش آنلاین برای رستوران‌ها و کسب‌وکارهای غذایی. این پلتفرم به رستوران‌ها امکان می‌دهد تا سفارش‌های آنلاین را مدیریت کرده و با مشتریان خود در ارتباط باشند.

LetsGetChecked

سلامت دیجیتال

۲۰۱۵

استارتاپی در حوزه سلامت که آزمایش‌های پزشکی در خانه را ارائه می‌دهد. کاربران می‌توانند آزمایش‌های مختلف را در خانه انجام داده و نتایج را به‌صورت آنلاین دریافت کنند.

 

 

مزایای ویزای استارتاپ ایرلند

از اصلی ترین مزایای ویزای استارتاپ ایرلند می توان به مناسب بودن اکوسیستم کسب و کار این کشور برای راه اندازی استارتاپ اشاره کرد. در این کشور بروکراسی اداری بسیار پایین بوده و نرخ مالیات نیز مناسب و معقول است.

دیگر مزیت این کشور این است که ایرلند در فناوری های نوین و نوآورانه از جمله فناوری اطلاعات و ارتباطات، علوم زیستی، کامپیوتر و الکترونیک، خدمات مالی و صنعت غذا و نوشیدنی، از پیشگامان اروپا و حتی جهان به شمار می رود.

برنامه های حمایتی در زمینه تامین سرمایه استارت آپ ها که در این کشور به جد دنبال می شود و این خود می تواند یکی از مهم ترین مزایای ویزای استارتاپ ایرلند برای کارافرینانی که قصد راه اندازی کسب و کار در این کشور دارند، به شمار رود.

امکان افتتاح حساب بانکی و تجارت در یک کشور با اقتصادی پویا و با ارتباطات اقتصادی مناسب با طیف وسیعی از کشورهای جهان، از دیگر مزایای ویزای استارتاپ ایرلند به شمار می رود.

ویزای استارتاپ ایرلند در ابتدا برای ۲ سال صادر می‌شود و در صورت پیشرفت و موفقیت کسب‌وکار، برای ۳ سال دیگر قابل تمدید است. پس از ۵ سال اقامت قانونی در ایرلند، متقاضی می‌تواند برای دریافت اقامت دائم (Stamp 4) اقدام کند. پس از ۳ سال اقامت دائم، امکان درخواست تابعیت و پاسپورت ایرلندی نیز وجود خواهد داشت. از همان ابتدای امر، کارآفرین می تواند همسر و فرزندان خود را همراهش به ایرلند آورده و برای آنان نیز اقامت دریافت نماید. از یاد نبریم که ایرلند در حال حاضر تنها کشوری در اتحادیه اروپا به شمار می رود که در آن به طور گسترده از زبان انگلیسی برای تکلم استفاده می شود و داشتن اقامت برای خود و همسر و فرزندان در چنین کشوری یک مزیت بسیار بزرگ به شمار می رود. امکان تحصیل در ایرلند نیز برای همسر و فرزندان کارآفرینانی که از ویزای استارتاپ ایرلند استفاده کرده و در این کشور مستقر و مشغول می شوند، وجود دارد.

 

دریافت اقامت و شهروندی از طریق راه اندازی استارتاپ ایرلند

دریافت اقامت و شهروندی ایرلند از طریق راه‌اندازی استارتاپ به این صورت است که ابتدا ویزای استارتاپ ۲ ساله دریافت می‌شود و در صورت موفقیت کسب‌وکار، ۳ سال دیگر تمدید می‌شود. پس از ۵ سال اقامت قانونی در ایرلند، متقاضی می‌تواند اقامت دائم (Stamp 4) را دریافت کند که امکان کار و زندگی بدون محدودیت در ایرلند را فراهم می‌کند. پس از ۳ سال اقامت دائم (مجموعاً ۸ سال اقامت در ایرلند)، فرد می‌تواند برای تابعیت و پاسپورت ایرلندی درخواست دهد و از مزایای شهروندی اتحادیه اروپا بهره‌مند شود.

 

دلایل ریجکت شدن ویزای استارتاپ ایرلند

  • نامعتبر بودن طرح کسب‌وکار (Business Plan Rejection)
  • عدم تأمین حداقل سرمایه موردنیاز (Insufficient Investment Funds)
  • عدم اثبات توانایی مدیریت استارتاپ (Lack of Entrepreneurial Experience)
  • ارائه مدارک جعلی یا ناقص (Submission of False or Incomplete Documents)
  • نداشتن تمکن مالی کافی برای هزینه‌های زندگی (Insufficient Proof of Personal Funds)
  • سابقه کیفری یا امنیتی (Criminal Record or Security Concerns)
  • عدم رعایت الزامات زبان انگلیسی (Lack of English Proficiency)
  • نبود ارتباطات تجاری یا حمایت‌های مالی (Lack of Business Network and Financial Support)
  • ارائه اطلاعات نادرست در فرم‌های درخواست (Incorrect or Misleading Information on Application Forms)
  • عدم ارائه بیمه درمانی معتبر (Failure to Provide Valid Health Insurance)
  • نداشتن برنامه خروج (Lack of Clear Exit Strategy)
  • عدم رعایت قوانین مهاجرتی ایرلند در گذشته (Previous Immigration Violations)

 

سوالات متداول در باب ویزای استارتاپ ایرلند

۱. ویزای استارتاپ ایرلند چیست؟

  • ویزای استارتاپ ایرلند یک مجوز اقامت ویژه برای کارآفرینان خارجی است که قصد دارند یک کسب‌وکار نوآورانه با پتانسیل رشد بالا را در ایرلند راه‌اندازی کنند.
  • این ویزا به متقاضیان امکان اقامت دو ساله (با امکان تمدید) را می‌دهد و مسیر را برای دریافت اقامت دائم ایرلند هموار می‌کند.

 

۲. چه شرایطی برای دریافت ویزای استارتاپ ایرلند در سال ۲۰۲۵ لازم است؟

  • داشتن یک ایده کسب‌وکار نوآورانه و مقیاس‌پذیر که پتانسیل تأثیرگذاری بر اقتصاد ایرلند را داشته باشد.
  • ارائه حداقل سرمایه ۵۰,۰۰۰ یورو برای راه‌اندازی استارتاپ.
  • ارائه طرح تجاری (Business Plan) قوی که نشان دهد کسب‌وکار می‌تواند در ۳ تا ۵ سال آینده رشد کند.
  • نداشتن سابقه کیفری و داشتن سابقه مدیریتی یا تخصص در زمینه فعالیت استارتاپ.

 

۳. آیا ویزای استارتاپ ایرلند برای افراد غیراروپایی مناسب است؟

  • بله، این ویزا مخصوص کارآفرینان خارج از اتحادیه اروپا (EU)، منطقه اقتصادی اروپا (EEA) و بریتانیا است که قصد دارند در ایرلند کسب‌وکار خود را راه‌اندازی کنند.
  • متقاضیان از کشورهای آسیایی، آفریقایی و آمریکای جنوبی نیز می‌توانند برای این ویزا اقدام کنند.

 

۴. آیا برای ویزای استارتاپ ایرلند نیاز به مدرک زبان انگلیسی است؟

  • مدرک زبان الزامی نیست، اما تسلط به زبان انگلیسی ضروری است، زیرا متقاضی باید بتواند بیزینس پلن خود را به زبان انگلیسی ارائه دهد و با مقامات ایرلندی و سرمایه‌گذاران تعامل کند.

 

۵. آیا همراهی خانواده با ویزای استارتاپ ایرلند امکان‌پذیر است؟

  • بله، دارندگان این ویزا می‌توانند همسر و فرزندان زیر ۱۸ سال خود را به همراه داشته باشند.
  • همسر متقاضی اجازه کار نامحدود در ایرلند را دارد و فرزندان می‌توانند تحصیلات رایگان در مدارس دولتی ایرلند دریافت کنند.

 

۶. چه مدت طول می‌کشد تا ویزای استارتاپ ایرلند صادر شود؟

  • مدت پردازش درخواست معمولاً ۳ تا ۶ ماه طول می‌کشد.
  • عواملی مانند کامل بودن مدارک، نوع کسب‌وکار و میزان سرمایه اولیه بر سرعت پردازش تأثیرگذار هستند.

 

۷. آیا امکان تمدید ویزای استارتاپ ایرلند وجود دارد؟

  • بله، ویزای استارتاپ در ابتدا برای دو سال صادر می‌شود و در صورت اثبات رشد و پیشرفت کسب‌وکار، می‌توان آن را برای ۳ سال دیگر تمدید کرد.
  • پس از ۵ سال، امکان درخواست اقامت دائم (Stamp 4) برای متقاضی وجود دارد.

 

۸. آیا برای دریافت ویزای استارتاپ ایرلند نیاز به یک شریک یا حامی (Facilitator) است؟

  • خیر، برخلاف برخی کشورهای اروپایی، متقاضیان نیازی به تسهیلگر (Facilitator) ندارند، اما داشتن یک سرمایه‌گذار یا حمایت از یک شتاب‌دهنده استارتاپی شانس دریافت ویزا را افزایش می‌دهد.

 

۹. آیا برای ویزای استارتاپ ایرلند محدودیت سنی وجود دارد؟

  • خیر، هیچ محدودیت سنی رسمی برای این ویزا وجود ندارد، اما متقاضیان باید تجربه مدیریتی و توانایی راه‌اندازی کسب‌وکار را داشته باشند.

 

۱۰. چه حوزه‌های کسب‌وکار برای ویزای استارتاپ ایرلند در سال ۲۰۲۵ اولویت دارند؟

  • ایرلند از استارتاپ‌هایی که در حوزه‌های فناوری اطلاعات، فین‌تک، هوش مصنوعی، انرژی‌های تجدیدپذیر، بایوتکنولوژی و سلامت دیجیتال فعالیت دارند، حمایت بیشتری می‌کند.
  • استارتاپ‌هایی که در حوزه صادرات و نوآوری‌های صنعتی فعالیت دارند نیز شانس بیشتری برای دریافت ویزا دارند.

 

۱۱. آیا استارتاپ‌های ثبت‌شده در کشورهای دیگر می‌توانند برای ویزای استارتاپ ایرلند اقدام کنند؟

  • بله، اما باید نشان دهند که قصد دارند دفتر مرکزی یا توسعه کسب‌وکار خود را در ایرلند راه‌اندازی کنند و تأثیر اقتصادی مثبتی برای کشور ایجاد خواهند کرد.

 

۱۲. چه تفاوتی بین ویزای استارتاپ ایرلند و ویزای خوداشتغالی (Self-Employed Visa) وجود دارد؟

  • ویزای استارتاپ ایرلند مخصوص کسب‌وکارهای نوآورانه است که پتانسیل رشد دارند.
  • ویزای خوداشتغالی برای فریلنسرها و افراد خوداشتغال است که به‌عنوان یک حرفه مستقل فعالیت می‌کنند و معمولاً نیاز به سرمایه‌گذاری بالایی ندارند.

 

۱۳. آیا ویزای استارتاپ ایرلند به اقامت دائم منجر می‌شود؟

  • بله، پس از ۵ سال اقامت قانونی و اثبات موفقیت کسب‌وکار، متقاضی می‌تواند برای اقامت دائم ایرلند (Stamp 4) اقدام کند و پس از آن امکان درخواست تابعیت ایرلندی نیز وجود دارد.

 

۱۴. آیا ویزای استارتاپ ایرلند به دریافت پاسپورت این کشور منجر می‌شود؟

  • پس از ۵ سال اقامت قانونی در ایرلند و دریافت اقامت دائم (Stamp 4)، متقاضی می‌تواند پس از حداقل ۳ سال دیگر اقامت مستمر، برای تابعیت و پاسپورت ایرلندی درخواست دهد.

 

۱۵. آیا امکان کار برای دیگر شرکت‌ها در حین داشتن ویزای استارتاپ ایرلند وجود دارد؟

  • خیر، این ویزا فقط برای مدیریت استارتاپ صادر می‌شود و متقاضی اجازه کار برای کارفرمای دیگر را ندارد، اما همسر متقاضی می‌تواند به‌صورت نامحدود در ایرلند کار کند.

 

۱۶. آیا نیاز به ارائه تمکن مالی برای درخواست ویزای استارتاپ ایرلند وجود دارد؟

  • بله، متقاضی باید حداقل ۵۰,۰۰۰ یورو سرمایه اولیه داشته باشد و نشان دهد که توانایی تأمین هزینه‌های شخصی و کسب‌وکار را دارد.

 

۱۷. آیا امکان تغییر کسب‌وکار پس از دریافت ویزای استارتاپ ایرلند وجود دارد؟

  • به‌صورت کلی، کسب‌وکار باید مطابق با بیزینس پلن اولیه باشد، اما در صورت تغییر شرایط، امکان ارائه درخواست تغییر مدل کسب‌وکار با تأیید مقامات ایرلندی وجود دارد.

 

موسسه مهاجرتی بین المللی پرگاس پارس با همکاری وکلای مجرب در سایر کشور ها آماده ارایه مشاوره در خصوص انواع ویزا از جمله ویزای استارتاپ و اقامت دایم ایرلند می باشد. برای اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید:

021-88662180

اینستاگرام ماکانال ما

  • ویزای استارتاپ ایرلند



مطالب مرتبط

طراحی سایت و سئو توسط بهار آرام
Top