info@pergasvisa.com
موسسه حقوقی بین المللی پرگاس پارس

موسسه حقوقی بین المللی پرگاس پارس

شماره ثبت 44497

بهترین کشور برای اخذ ویزای استارت آپ کدام است؟

اکثر کشورهای پیشرفته و مهاجرپذیر، در برنامه های خود، جذب کارآفرینان صاحب ایده که کسب و کارهایی ارزش آفرین و مبتنی بر فن آوری های نوین راه اندازی می کنند را گنجانده اند و در این راستا مشوق هایی همچون سهولت در دریافت وام های سرمایه گذاری با بهره کم و بازپرداخت طولانی و معافیت های مالیاتی را برای این افراد در نظر گرفته اند. علاوه بر این، برای کارآفرینان استارتاپی، برنامه مهاجرتی ویزای استارت آپ نیز در اکثر کشورهای پیشرفته دنیا در نظر گرفته شده است که بتوانند به راحتی در کشور مورد نظر مقیم شده و اقدام به راه اندازی کسب و کار و اشتغالزایی نمایند. در این مطلب قصد داریم به این سوال پاسخ دهیم که بهترین کشور برای اخذ ویزای استارت آپ کدام است؟



اصلی ترین موردی که برای اخذ ویزای استارت آپ که زیر مجموعه ای از برنامه اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت است وجود دارد، ارائه یک بیزینس پلن یا طرح توجیهی مناسب به اداره مهاجرت کشور مقصد است. باید در این طرح توجیهی کسب و کار، به صورت شفاف بیان شده باشد که کسب و کار مورد نظر از چه طریقی می تواند به صورت سالم در کشور مقصد به سود رسیده، اشتغالزایی نموده و برای اقتصاد آن کشور مفید واقع شود. در ادامه به تفصیل با بیان شرایط کشورهای مختلف ارائه دهنده این برنامه مهاجرتی، به این سوال پاسخ می دهیم که بهترین کشور برای اخذ ویزای استارت آپ کدام است؟

 

همچنین بخوانید: بهترین شهرهای دنیا برای زندگی کدامند؟

 

کانادا

در پاسخ به این سوال که بهترین کشور برای اخذ ویزای استارت آپ کدام است؟ به راحتی می توان کشور کانادا را ذکر کرد. طبیعتا بعلت اینکه ویزای استارتاپ کانادا، بلافاصله پس از صدور، منجر به اخذ اقامت دائم این کشور پیشرفته و مهاجرپذیر می شود، معروف ترین و جذاب ترین برنامه ویزای استارت آپ در دنیا به شمار می رود. مهمترین نکته در دستیابی به فرصت این برنامه مهاجرتی، دریافت نامه تاییدیه LETTER OF SUPPORT از شرکت ‌های مورد تایید اداره مهاجرت کانادا یا DO است. متقاضیان برای اخذ ویزای استارتاپ کانادا باید شرایط زیر را داشته باشند:

- بیزنس پلن افراد متقاضی باید نوآورانه بوده، توانایی ایجاد شغل برای کانادایی‌ ها و توانایی رقابت در خارج از کانادا را داشته باشد.

- موسسین شرکت استارتاپی می ‌توانند حداکثر 5 نفر باشند. اما هر یک باید حداقل 10٪ از سهام شرکت را در اختیار داشته باشند. همچنین موسسین باید بیش از 50٪ حق رأی مشترک داشته باشند.

- متقاضیان باید بتوانند به زبان انگلیسی، فرانسوی یا هر دو، با اداره مهاجرت کانادا ارتباط برقرار کنند. (در سطح آیلتس 5)

- متقاضی باید بودجه و تمکن مالی کافی برای حمایت از افرادی که در کنار فرد متقاضی به کانادا مهاجرت می ‌کنند، داشته باشد. در نظر داشته باشید امکان وام گرفتن برای این پروسه وجود ندارد.

- شرکت های مورد تایید اداره مهاجرت یا DO باید 200 هزار دلار کانادا اگر ونچر کپیتال‌ باشند و یا 75 هزار دلار کانادا اگر انجل اینوستور باشند در بیزنس پلن شما سرمایه گذاری کنند. در صورت پذیرش بیزنس پلن از طریق انکوباتورها نیازی به تأمین سرمایه نیست.

 

استرالیا

برنامه ویزای استارت آپ استرالیا در سیستم اداره مهاجرت این کشور با نام ویزای نوآوری در بیزینس معرفی شده و شرایط آن عبارتند از:

- متقاضی باید توسط یک نهاد استرالیایی معرفی و دعوت شود تا برای ویزا اقدام کند.

- متقاضی باید تجربه کارآفرینی قبلی و موفق داشته باشد.

- متقاضی باید حداقل 400 هزار دلار استرالیا به صورت خالص داشته باشد و حداقل 200 هزار دلار استرالیا برای سرمایه ‌گذاری از طرف شخص ثالث بر طبق توافق نامه مالی داشته باشد.

- متقاضی باید حداقل 1.5 میلیون دلار استرالیا تجارت و دارایی شخصی داشته باشد که طی 2 سال از زمان اعطای ویزا به استرالیا منتقل شده باشد.

- متقاضی باید حداقل در 2 سال از 4 سال قبل، گردش مالی حداقل 3 میلیون دلار استرالیا داشته باشد.

 

انگلستان

انگلیس با داشتن شبکه ‌ای از استارتاپ ‌ها، فرآیند تشکیل کارآمد و نرخ کم مالیات شرکت ‌ها، مقصد خوبی برای تاسیس استارتاپ ‌ها است. ویزای استارت آپ انگلستان که در ابتدای امر ویزای سرمایه‌ گذاری Tire-01 نام داشت، به کارآفرینان این امکان را می دهد که بدون مقدار قابل توجهی سرمایه گذاری اولیه، یک استارتاپ جدید را در انگلستان راه اندازی کنند. این ویزا به مدت 3 سال و 4 ماه اعطا می شود و برای 2 سال نیز قابل تمدید است.

 

شرایط لازم برای دریافت ویزای استارتاپ انگلستان:

ویزا بر اساس یک سیستم مبتنی بر امتیاز اعطا می‌ شود و متقاضیان موفق باید 95 امتیاز را کسب کنند.

مبلغ 50 الی 200 هزار پوند سرمایه ‌گذاری برای دریافت ویزای استارتاپ انگلیس صورت گیرد.

متقاضی باید در سطح مناسبی از مهارت در زبان انگلیسی باشد.

متقاضی باید گواهی عدم سو پیشینه ارائه دهد.

متقاضی باید بودجه‌ ای برای ساپورت خود پس از ورود و آغاز اقامت در انگلیس داشته باشد. همچنین، وی باید به طور مداوم این مقدار را به مدت 3 ماه یا بیشتر در حساب خود داشته باشد.

باید نامه تاییدیه یکی از موسسات اعلام شده وجود داشته باشد.

اگر متقاضی از کشورهای لیست شده وزارت امور داخله باشد، باید نامه نتایج آزمایش سل را هم ارائه دهد.

 

فنلاند

برنامه مهاجرتی که با نام ویزای استارت آپ فنلاند شناخته می شود، در سال 2018 به منظور پذیرش تیم های استارتاپی ارائه شد تا تسهیل کننده اقامت کارآفرینان و پایه گذاری کسب و کارهای فناورانه با مقیاس رشد بالا در اکوسیستم کسب و کار این کشور اروپایی شود. کشور فنلاند اکوسیستم کسب و کار بسیار مناسبی برای راه اندازی و گسترش استارتاپ ها دارد و به همین دلیل این کشور یکی از بهترین گزینه ها برای کارآفرینان استارتاپی محسوب می شود.

کل تیم استارتاپی که قصد دارند ویزای استارتاپ فنلاند را بگیرند باید در زمینه های مرتبط با تخصص های مورد نیاز در طرح توجیهی کسب و کار مورد نظر، تخصص و تجربه کافی را داشته باشند. داشتن حداقل 60 درصد از هزینه های مورد نیاز برای راه اندازی و توسعه استارتاپ مورد نظر توسط خود متقاضیان نیز دیگر مورد از شرایط لازم به شمار می رود. طبیعتا برای سایر هزینه ها می توان از تسهیلاتی که در این کشور برای کسب و کارهای استارتاپی درنظر گرفته شده است، مانند سرمایه گذاری 50 هزار یورویی استفاده کرد.

 

استونی

استونی بیشترین سرانه استارت آپ را در اتحادیه اروپا دارد. دولت این کشور، طرح ابتکاری اقامت الکترونیکی را ارائه می ‌دهد که به موسسین اجازه می ‌دهد مشاغل را مستقر و اداره کنند، حتی اگر در آنجا اقامت نداشته باشند.

ویزای استارت آپ استونی برنامه‌ ای برای کمک به بنیانگذاران و کارمندان استارتاپ غیر عضو اتحادیه اروپا است تا یک شرکت نوپا را در استونی راه‌اندازی و گسترش دهند. این ویزا یک ویزای قابل تمدید 1 ساله است که به همسر موسس نیز  ویزای کار و اقامت می‌دهد.

 

شرایط لازم برای دریافت ویزای استارتاپ استونی:

- متقاضی باید نشان دهد که حداقل 130 یورو به ازای هر ماه برای هزینه در استونی، تمکن مالی دارد دارند.

- متقاضی باید تاییدیه را از کمیته استارتاپ ‌ها دریافت کند.

- متقاضی باید یک مدل تجاری ابتکاری و دارای پتانسیل جهانی شدن داشته باشد.

- متقاضی باید شواهدی از تامین محل سکونت برای اقامت و قصد مهاجرت (مثلا بلیط هواپیما) نشان دهد.

- متقاضی باید بیمه ‌نامه معتبری برای منطقه استونی یا شینگن با حداقل 30 هزار یورو پوشش، داشته باشد.

 

فرانسه

دولت فرانسه 2 برنامه ویزای مجزا برای استارتاپ‌ های فنی به نام‌ های  French Tech Visa  و   French Tech Ticket در نظر گرفته است.

French Tech Visa برنامه ‌ای است که برای کمک به بنیانگذاران، کارمندان و سرمایه‌ گذاران استارت ‌آپ در شرکت‌ های فناوری طراحی شده است تا با امکان تمدید به مدت 4 سال در فرانسه زندگی و یا کار کنند. متقاضیان این ویزا می ‌توانند برای اعضای درجه یک خانواده خود نیز درخواست ویزا دهند.

 

شرایط لازم برای دریافت ویزای فناوری فرانسه:

موسس استارتاپ باید توسط یک یا چند انکوباتور تجاری از طریق برنامه French Tech Visa  تایید و انتخاب شود.

باید حداقل سرمایه ای برابر حداقل دستمزد سالانه فرانسه یعنی 17،763.20 یورو موجود باشد.

باید طرح و بیزنس پلنی برای توسعه و نوآوری اقتصادی در فرانسه وجود داشته باشد.

موسسین باید از Direccte یا یک سازمان عمومی فرانسه تأییدیه بگیرند.

 

برنامه France Ticket Tick به طور خاص برای کارآفرینانی طراحی شده است که می ‌خواهند بدون نیاز به تعهد و حمایت مالی طولانی مدت ویزای  Tech France، یک فناوری را در فرانسه راه ‌اندازی کنند. این بیشتر یک برنامه 6 ماهه برای استارتاپ ‌های اولیه است. از طریق این برنامه، ویزا به مدت 6 ماه دیگر دارای گزینه تمدید است.

شرایط لازم برای دریافت این ویزا:

متقاضی باید ایده تجاری خلاقانه داشته باشد.

متقاضی باید به اندازه کافی بودجه برای یک سال تأمین هزینه زندگی خود را داشته باشد. (حدود 18000 یورو)

استارتاپ برای راه اندازی نیاز به همکاری با یک شرکت انکوباتور (شتاب دهنده) فرانسوی دارد.

استارتاپ باید حداقل 2 موسس داشته باشد. فقط یکی از آن ‌ها می‌ تواند تابعیت فرانسه را داشته باشد.

به طور غیر معمول، متقاضیان باید به زبان انگلیسی تسلط داشته باشند و در شروع فعالیت باید تمرکز اصلیشان بر اشتغال آن ‌ها در دوره ویزا 12 ماهه باشد.

 

ایرلند

ایرلند 2 گزینه برای کارآفرینان ارائه می ‌دهد که عبارتند از: برنامه سرمایه‌ گذاران مهاجر و برنامه کارآفرینان نوپا.

هر دو برنامه ارائه شده توسط ایرلند، سرمایه ‌گذاری زیادی نسبت به برنامه ‌های مشابه در سایر کشورها نیاز دارند، اما در مقابل متقاضیان از مزایای منحصر به فرد راه اندازی مشاغل در ایرلند مانند نرخ پایین مالیات شرکت و طیف وسیعی از مشوق های مالیاتی برخوردار خواهند بود. برنامه کارآفرینان استارتاپ ایرلند به موسسین کمک می کند تا از طریق ایجاد شرکت های نوپا مجوز زندگی در ایرلند را بدست آورند، بطوری که به متقاضیان اقامت 2 ساله با گزینه های تمدید 3 سال اعطا می ‌شود. اعضای درجه یک خانواده این افراد نیز واجد شرایط این ویزا هستند.

شرایط لازم برای دریافت ویزای کارآفرینی (استارتاپ) ایرلند:

متقاضی باید یک ایده تجاری نوآورانه داشته باشد که بتواند حداقل 10 شغل در ایرلند ایجاد کند و در طی 3 تا 4 سال حداقل 1 میلیون یورو گردش مالی کسب کند.

دفتر مرکزی استارتاپ باید در ایرلند مستقر باشد.

اگر متقاضی قبلاً در ایرلند مستقر شده باشد، باید شروع به کار کمتر از 5 سال باشد.

اگر بیزنس یک موسس داشته باشد باید سرمایه ‌ای به میزان 50.000 یورو و اگر شریک داشته باشد به ازای هر شریک 30.000 یورو باید سرمایه ‌گذاری کنند.

 

لیتوانی

بر اساس شرایط ویزای استارت آپ لیتوانی، در ابتدا به واجدان شرایط، اقامتی یک ساله اعطا می شود تا کارآفرینان استارتاپی بتوانند در این کشور زندگی و کار نمایند. شرط تمدید و در نهایت اخذ اقامت دائم لیتوانی این است که کسب و کار به سود رسیده و در این کشور به اشتغالزایی بپردازد و بتواند شرایط پرداخت مالیات به دولت لیتوانی را هم داشته باشد. البته باید در نظر داشت که از مزایای اخذ اقامت لیتوانی از طریق کارآفرینی معافیت های مالیاتی برای شرکت های استارتاپی در سال های اول تاسیس کسب و کار است.

 

پرتغال

داشتن طرح توجیهی کسب و کار یا بیزینس پلن قابل قبول از نظر اداره مهاجرت پرتغال نیز از دیگر شرایط لازم برای اخذ ویزای استارت آپ پرتغال به شمار می رود. این طرح کسب و کار باید نوآورانه بوده و مبتنی بر فناوری های نوین باشد. دیگر مورد از شرایط اخذ ویزای استارتاپ پرتغال، داشتن تمکن مالی کافی برای زندگی در پرتغال برای 12 ماه زندگی است. حداقل میزان تمکن لازم برای یک فرد، 10200 یورو است که باید در حساب فرد متقاضی باشد. البته اگر وی قصد داشته باشد خانواده اش را با خود همراه کند، این رقم بالاتر خواهد بود.

 

 

ایتالیا

ویزای استارتاپ ایتالیا یکی از سخاوتمندانه‌ ترین طرح‌های ویزای استارتاپ اروپا است. هر استارتاپی که بخواهد با استفاده از بودجه تحقیق و توسعه ایتالیا گسترش یابد، این گزینه را مورد توجه بیشتری قرار می‌ دهد. درخواست‌ های برنامه ویزای استارتاپ ایتالیا را می ‌توان مستقیما یا با مراجعه به یکی از برنامه ‌های انکوباتورهای تجاری ایتالیا انجام داد. به داوطلبان موفق ویزای خوداشتغالی با مدت زمان 1 سال و امکان تمدید 2 سال اعطا می ‌شود.

شرایط لازم برای دریافت ویزای راه‌ اندازی کسب و کار استارتاپی ایتالیا:

متقاضی باید لیستی از اسناد را بصورت آنلاین ارائه دهد و از کمیته فنی Startup Visa تأیید دریافت کند.

متقاضی باید شخصاً حداقل 50،000 یورو در تجارت خود سرمایه‌ گذاری کند.

این شرکت باید کمتر از 5 سال سن داشته باشد و گردش مالی سالانه آن کمتر از 5 میلیون یورو نباشد.

حداقل 15٪ درآمدها باید از تحقیق و توسعه حاصل شود، حداقل یک سوم تیم دارای دکترا یا دو سوم دارای مدرک کارشناسی ارشد باشند.

این شرکت باید از قبل دارایی معنوی داشته باشد.

شرکت نیازی به مستقر شدن در ایتالیا ندارد، اما حداقل باید هاستینگ اصلی آن در ایتالیا باشد و همچنین باید مالیات پرداخت کند.

 

هلند

از شرایط اخذ ویزای استارت آپ هلند، مهارت‌های پیشین در خصوص کارآفرینی هستید. ایده و یا حداقل محصول ارائه شده توسط کسب و کار استارتاپی باید نوآورانه بوده و در بیزینس پلن به صورت شفاف اثبات گردد که قابلیت‌ های خوبی برای درآمدزایی سریع دارد. فرد متقاضی می بایست حداقل هزینه ‌های لازم برای زندگی در هلند را بتواند تامین کند، از این رو در اختیار داشتن حداقل ۱۰ هزار یورو الزامی است. فرد متقاضی می تواند از همان ابتدا خانواده خود را نیز همراهش به هلند ببرد، اما برای این منظور باید تمکن مالی بیشتری داشته باشد.  تسلط به زبان انگلیسی نیز برگ برنده دیگری در مسیر ورود به اکوسیستم کسب و کار هلند می باشد

 

اسپانیا

اگر بیزینس پلن به تایید برسد، متقاضی می تواند یک اقامت 1 ساله اسپانیا به دست آورد که این اقامت قابلیت تمدید دارد. طبیعتا پس از 5 سال اقامت در اسپانیا، مققاضی می تواند برای دریافت اقامت دائم اسپانیا هم تقاضا دهد. همچنین همان طور که ذکر شد ویزای استارتاپ اسپانیا به نوعی اقامت از طریق ثبت شرکت در اسپانیا است. بدین معنا باید شرایط کلی ثبت شرکت در اسپانیا حائز شود. سرمایه گذاران باید برای شروع فعالیت در اسپانیا سرمایه 3000 تا 60000 یورو آماده کنند .

 

دانمارک

اصلی ترین مورد از شرایط اخذ ویزای استارت آپ دانمارک، ارائه یک بیزینس پلن یا طرح توجیهی کسب و کار نوآورانه است؛ که بتواند کارشناسان کسب و کار در سازمان تجارت و اداره مهاجرت این کشور را متقاعد کند که کسب و کار وی در این کشور می تواند به صورتی کاملا قانونی و سالم و با فناوری و روش های نوین به درآمد رسیده و در این کشور اشتغالزایی نماید و به اقتصاد این کشور نیز خدمت نماید. میزان تمکن مالی لازم برای خود متقاضی ویزای استارتاپ دانمارک حدود 137 هزار کرون دانمارک، برای متقاضی به همراه همسر وی حدود 274 هزار کرون دانمارک، برای متقاضی به همراه فرزندانش و بدون همسرش حدود 182 هزار کرون دانمارک، و برای متقاضی به همراه همسر و فرزندان وی مجموعا حدود 319 هزار کرون دانمارک می باشد.

از دیگر شرایط اخذ ویزای استارت آپ دانمارک می توان به محدودیت تعداد اعضای شرکت استارتاپی اشاره کرد که این ویزا نهایتا برای 3 نفر به ازای هر شرکت استارتاپی صادر می شود. البته پس از تایید بیزینس پلن کسب و کار استارتاپی توسط کارشناسان دانمارکی، هر یک از اعضا باید به صورت جداگانه درخواست مجوز کار و اقامت دهند.

 

نیوزلند

برنامه ویزای کارآفرینی نیوزلند از طریق ویزای کار 12 ماهه در مرحله راه اندازی  به کارآفرینان کمک می کند تا در نیوزیلند کسب و کاری را ایجاد یا خریداری کنند. از طریق این برنامه ، دارندگان استارت آپ می توانند تحت عنوان اقامت کارآفرینی درخواست اقامت دهند.

شرایط لازم برای دریافت ویزای استارتاپ نیوزلند:

دولت نیوزلند باید این تجارت را تایید کند. یک سیستم امتیاز بندی با 120 امتیاز وجود دارد و امتیازات بر اساس موفقیت بالقوه یک بیزینس و ارزشی که این شرکت به تجارت نیوزلند اضافه می ‌کند، محاسبه می شود.

متقاضی باید حداقل 100.000 دلار نیوزلند سرمایه گذاری کند که این مورد شامل سرمایه در گردش نیست.

متقاضی به یک طرح تجاری (بیزینس پلن) نیاز دارد که ایده تجاری و مراحل بعدی را بیان کند.

متقاضی نباید سابقه ورشکستگی، شکست در تجارت یا کلاهبرداری داشته باشد.

متقاضی باید از سلامت و سطح مهارت انگلیسی خوب نیز برخوردار باشد.

 

سنگاپور

برنامه ویزای EntrePass سنگاپور برای افراد خارجی‌ است که قصد دارند در سنگاپور تجارتی را تاسیس کنند. این ویزا اقامت 2 ساله را با گزینه ای برای درخواست اقامت دائم پس از انقضا ویزا ارائه می ‌دهد.

شرایط لازم برای دریافت ویزای EntrePass سنگاپور:

متقاضی باید توسط یک شرکت مستقر در سنگاپور از طریق اوراق قانونی و به ارزش حداقل 3000 دلار (سنگاپور) حمایت مالی شود که پس از پایان ویزا بازپرداخت می‌ شود.

متقاضی باید سابقه کارآفرینی قبلی داشته باشد.

باید برنامه ای برای سرمایه گذاری به مبلغ حداقل 50،000 دلار سنگاپور وجود داشته باشد.

متقاضی باید یک طرح تجاری یا بیزنس پلن 10 صفحه ‌ای ارائه دهد.

ایده‌ های تجاری پیشنهادی باید بتواند اشتغال محلی ایجاد کند و کارآفرین باید برنامه‌ ای برای حفظ حداقل 30٪ سهام در تجارت داشته باشد تا نشان دهنده حضور بلند مدت در بیزینس مربوطه باشد.

شرکت‌ ها فقط می ‌توانند قبل از عضویت یا حداکثر 6 ماه پس از ادغام شرکت وجود داشته باشند. اگر هنوز شرکت تأسیس نشده است، متقاضی  باید ظرف 30 روز از زمان تایید و یا صدور ویزا  اقدام به تاسیس آن کند.

 

سوئد

به منظور دریافت ویزای استارت آپ سوئد هم در ابتدای امر باید یک طرح توجیهی کسب و کار ارائه نمود که نشان دهنده ایده ای خلاقانه است. در گام بعدی فرد متقاضی باید ایده‌ مورد نظر کسب و کار را با افرادی در میان بگذارید که به وی در یافتن اسپانسر کمک می ‌کنند. زیرا با داشتن اسپانسر، بسیار راحت ‌تر می‌ توان استارت آپ ویزای سوئد را دریافت کرد. حال دیگر می توان ویزای استارت آپ سوئد را به دست آورد.

 

ترکیه

به منظور دریافت ویزای استارت آپ ترکیه نیز در ابتدای امر باید یک طرح توجیهی کسب و کار ارائه نمود که نشان دهنده ایده ای خلاقانه است. در گام بعدی فرد متقاضی باید ایده‌ مورد نظر کسب و کار را با افرادی در میان بگذارید که به وی در یافتن اسپانسر کمک می ‌کنند. زیرا با داشتن اسپانسر، بسیار راحت ‌تر می‌ توان استارت آپ ویزای ترکیه را دریافت کرد. حال دیگر می توان ویزای استارت آپ ترکیه را به دست آورد.

 

 

موسسه مهاجرتی بین المللی پرگاس پارس با همکاری وکلای مجرب آماده ارایه مشاوره در خصوص انواع ویزا از جمله ویزای استارتاپ و اقامت دایم می باشد. برای اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرمایید:

021-88662180

اینستاگرام ماکانال ما

  • بهترین کشور برای اخذ ویزای استارت آپ کدام است؟



مطالب مرتبط

طراحی سایت و سئو توسط بهار آرام
Top