علوم تغذیه ست ها از تخصص های مهم در نظام سلامت به حساب آمده و امروزه در تمامی کشورهای دنیا، نیاز متخصصان آن به خوبی حس می شود. در برخی جوامع که معضل اضافه وزن وجود دارد، بسیاری به متخصصان این رشته رجوع می کنند تا برنامه غذایی مناسب برای کاهش وزن و در عین حال دریافت تمامی مواد مورد نیاز بدن را بدست آورند. متخصصان این رشته در زمینه های متنوعی می توانند به کار مشغول شوند که یکی از آن ها دادن برنامه و مشاوره به ورزشکاران و تیم های ورزشی است. در میان متخصصان این رشته در کشور عزیزمان ایران، درصدی به مهاجرت کاری می اندیشند و سعی دارند با دریافت یک جاب آفر یا پیشنهاد کاری از کارفرمایان فعال در سایر کشورها، مهاجرتی مناسب و بدون ریسک را برای خود رقم بزنند. اما قبل از هر اقدامی، نفرات باید با شرایط بهترین کشور برای مهاجرت کارشناس علوم تغذیه آشنا شوند و با تطبیق شرایط این کشورها با شرایط خود، بهترین گزینه که مناسب حال آنان است را انتخاب نمایند.
مانند سایر رشته ها، نمی توان با قاطعیت یک کشور را به عنوان بهترین کشور برای مهاجرت کارشناس علوم تغذیه معرفی کرده و اپلای کردن برای ورود به بازار کار آن را به تمامی متخصصان این رشته توصیه نمود. باید عوامل متعددی در انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت کارشناس علوم تغذیه باید در نظر گرفته شود. اولین مورد شرایط معادل سازی مدارک تحصیلی فارغ التحصیلان دانشگاه های ایران در رشته تخصصی علوم تغذیه در کشورهای دیگر است. پروسه معادل سازی مدارک در کشورهای مختلف یکسان نیست و در برخی ساده تر و در دیگر از کشورها دشوارتر می باشد.
دیگر فاکتور مهم در انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت کارشناس علوم تغذیه، مقوله زبان است که می تواند برخی کشورها را برای یک فرد مناسب و برخی دیگر را نامناسب جلوه دهد. طبیعتاً برای افرادی که مسلط به زبان انگلیسی هستند کشورهایی چون کانادا، استرالیا، آمریکا، انگلیس و نیوزلند می توانند گزینه های مناسبی به حساب آیند که در میان آن ها بازار کار این رشته در کشورهای آمریکا، انگلیس و استرالیا مناسب تر است. برای افرادی که به زبان آلمانی تسلط بالایی دارند نیز کشورهای آلمان، اتریش و سوئیس بهترین گزینه ها به شمار می روند. افرادی که به زبان های هر یک از کشورهای اسکاندیناوی تسلط دارند نیز می توانند کشور مورد نظر را به عنوان بهترین گزینه برای مهاجرت کاری خود انتخاب نمایند. برای مهاجرت کاری به کشورهای عربی حوزه خلیج فارس لزوماً تسلط به زبان عربی نیاز نیست و با تسلط بالا به زبان انگلیسی و ارائه مدرک زبان انگلیسی معتبر نیز می توان وارد بازار کار این کشور ها شد و از درآمد بالای کارکنان در این کشورها بهره مند شد.
نکته مهم دیگر، بازار کار رشته علوم تغذیه در کشورهای مختلف است. علاوه بر این، در انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت کارشناس علوم تغذیه شرایط درآمدی متخصصان این رشته در کشورهای مختلف نیز باید مورد مقایسه قرار گیرد. در این مقایسه میزان مالیات بر درآمد و هزینه های زندگی در کشورها نیز باید منظور داشته شود.
طبیعتاً شرایط اعطای اقامت دائم به افرادی که با ویزای کار وارد کشورهای مختلف می شوند نیز دیگر فاکتوری است که باید حتماً در انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت کارشناس علوم تغذیه مقایسه قرار گیرد.
در ادامه مطلب به بیان شرایط بازار کار کشورهایی که به عنوان اصلی ترین مقاصد مهاجرت کاری ایرانیان شناخته می شوند، در زمینه رشته تخصصی علوم تغذیه خواهیم پرداخت تا متخصصان این رشته که تصمیم به مهاجرت کاری دارند، بتوانند با تطبیق آنها با شرایط خود، بهترین گزینه را انتخاب نمایند.
مهاجرت کارشناس علوم تغذیه به کانادا
کانادا در میان مردم در سراسر دنیا به عنوان یکی از اصلی ترین مقاصد مهاجرت کاری شناخته می شود. این کشور را می توان از گزینه های اصلی انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت کارشناس علوم تغذیه نیز به حساب آورد. بازار کار رشته علوم تغذیه در این کشور پیشرفته نیز بسیار مناسب است. متخصصان این رشته در صورتی که بخواهند وارد بازار کار کانادا شوند باید حتماً مدارک تحصیلی خود را در این کشور معادل سازی نمایند. البته معمولاً در این پروسه گذراندن چند واحد دانشگاهی نیز برای آنان در دانشگاه های کانادا در نظر گرفته می شود. از اصلی ترین شرایطی که متقاضیان مهاجرت کارشناس علوم تغذیه به کانادا باید داشته باشند، تسلط به زبان انگلیسی یا فرانسوی و ارائه مدرک زبان مورد نظر است. افرادی که قصد دارند در کلیه استان های کشور کانادا به کار مشغول شوند، می توانند با ارائه مدرک زبان انگلیسی معتبر همچون آیلتس با نمره حداقل ۷ امتیازات لازم را کسب کنند. اما افرادی که قصد دارند در مناطق فرانسوی زبان کشور کانادا به ویژه استان کبک به کار مشغول شوند، باید مدرک زبان فرانسوی معتبر ارائه نمایند. نکته دیگری که نباید از یاد برد این است که افرادی که به تحصیل این رشته و سایر رشته های بخش سلامت در کانادا و آمریکا بپردازند، مدارکشان بدون گذراندن هیچ گونه پروسه ای، در این کشور مورد تایید خواهد بود.
مهاجرت کارشناس علوم تغذیه به سوئد
سوئد یکی صنعتی ترین کشورهای اروپا و حتی جهان به شمار می رود و مانند سایر کشورهای منطقه اسکاندیناوی، بازار کار و سطح رفاه اجتماعی در آن از شرایطی عالی برخوردار است. بازار کار این کشور تشنه نیروی کار متخصص در زمینه های مختلف به ویژه رشته های مرتبط با نظام سلامت می باشد. شرایط مهاجرت کارشناس علوم تغذیه به سوئد نیز بسیار مناسب است و بسیاری این کشور را یکی از اصلی ترین گزینه های انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت کارشناس علوم تغذیه به حساب می آورند. برای ورود به بازار کار این کشور نیز کارشناسان علوم تغذیه که در کشورهای غیر عضو در پیمان بلونیا تحصیل کرده اند، باید مدارک تحصیلی خود را معادل سازی نمایند. اولین گام در معادل سازی مدارک و همچنین اخذ جاب آفر و ویزای کار سوئد، داشتن مدرک زبان سوئدی معتبر است. افرادی که با ویزای جستجوی کار وارد این کشور می شوند نیز به تسلط به زبان سوئدی نیاز دارند تا بتوانند کارفرمایان فعال در این کشور را قانع کنند که آنان را به استخدام خود درآورند. از دیگر دلایل استقبال از فرصت تحصیل علوم تغذیه در سوئد، مناسب بودن بازار کار این رشته در این کشور صنعتی می باشد.
مهاجرت کارشناس علوم تغذیه به آلمان
قدرت اقتصادی اتحادیه اروپا و مهاجر پذیر ترین کشور قاره سبز نیز می تواند از اصلی ترین گزینه ها در انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت کارشناس علوم تغذیه و به شمار رود. این کشور پیشرفته با وجود رشد اقتصادی مناسب، با پدیده پیری جمعیت و کمبود نیروی کار متخصص فعال روبروست. از این رو برای جبران این کمبود به متخصصان رشته های مختلف مورد نیاز خود از کشورهای مختلف، ویزای کار اعطا نموده و در نهایت پس از چند سال به آنان اقامت دائم این کشور را نیز ارائه می دهد. خوشبختانه رشته تخصصی علوم تغذیه نیز از رشته های مورد نیاز کشور آلمان به حساب می آید.
نکته مهم در مسیر بهره مندی از فرصت مهاجرت کارشناس علوم تغذیه به آلمان، داشتن تسلط به زبان آلمانی و ارائه مدرک زبان آلمانی معتبر است. طبیعتاً برای اخذ ویزای کار آلمان، شرایط سنی نیز در نظر گرفته می شود و به طور معمول متقاضیان حداکثر چهل سال می توانند داشته باشند تا ویزای کار این کشور را بدست آورند. از آنجا که رشته علوم تغذیه از رشته های مورد نیاز کشور آلمان به شمار می رود، متقاضیان استفاده از فرصت مهاجرت کارشناس علوم تغذیه به آلمان می توانند با دریافت ویزای جاب سیکر یا ویزای جستجوی کار آلمان نیز وارد این کشور شده و در طول شش ماه فرصت قانونی که به آنان داده می شود، در خاک آلمان به دنبال شغل بگردند. در صورتی که این افراد بتوانند در مدت تعیین شده یک شغل مناسب پیدا کنند، می توانند ویزای کار آلمان دریافت نمایند و در صورتی که درآمد آنان از حداقل تعیین شده بالاتر باشد، می توانند کارت آبی اتحادیه اروپا را نیز دریافت نمایند و در نهایت پس از چند سال حضور و فعالیت در این کشور اروپایی، اقامت دائم کشور پیشرفته و صنعتی آلمان را نیز برای خود و خانواده شان دریافت کنند.
مهاجرت کارشناس علوم تغذیه به آمریکا
بسیاری کشور آمریکا را بهترین کشور برای مهاجرت پزشکان و متخصصان سایر رشته های مرتبط با نظام سلامت می دانند. این کشور یکی از بهترین نظام های سلامت در دنیا را داراست. از این رو اشتیاق به استفاده از فرصت مهاجرت کارشناس علوم تغذیه به آمریکا در میان متخصصان این رشته نه تنها از کشور عزیزمان بلکه از سایر نقاط جهان نیز بسیار بالاست. کارفرمایان فراوانی در بخش خصوصی و دولتی در این کشور وجود دارند که فرصت های شغلی برای متخصصان رشته تخصصی علوم تغذیه را ارائه می نمایند. البته باید در نظر داشت همانند پزشکان، کارشناسان علوم تغذیه نیز برای ورود به بازار کار ایالات متحده آمریکا می بایست مدارک تحصیلی خود را در این کشور معادل سازی نمایند که پروسه ای پیچیده و بسیار دشوار است. اما مزیت های مهاجرت کارشناس علوم تغذیه به آمریکا به حدی بالاست که بسیاری از این عزیزان سختی پروسه معادل سازی مدارک را نیز به جان خریده و برای ورود به بازار کار این کشور تلاش می کنند. آینده شغلی فارغ التحصیلان رشته علوم تغذیه در آمریکا بسیار مناسب است.
مهاجرت کارشناس علوم تغذیه به استرالیا
استرالیا در سال های اخیر یکی از بهترین مقاصد مهاجرت کاری متخصصان رشته های مرتبط با نظام سلامت و سیستم بهداشت و درمان به شمار می رفته و به عنوان مثال عده زیادی این کشور را بهترین کشور برای مهاجرت پرستاران، پزشکان، داروسازان و دندانپزشکان به شمار می آورند. طبیعتا به علت اینکه استرالیا یکی از بهترین نظام های آموزشی دنیا را داشته و سطح آموزش ها در دانشگاههای آن بسیار بالاست، افرادی که رشته های مرتبط با نظام سلامت از جمله رشته تخصصی علوم تغذیه را در سایر کشورهای دنیا تحصیل کرده اند، در صورتی که قصد ورود به بازار کار این کشور را داشته باشند، باید شایستگی های خود را از طریق معادل سازی مدارک در استرالیا به نظام سلامت این کشور اثبات نمایند و نشان دهند که از نظر علمی چیزی از فارغ التحصیلان دانشگاه های این کشور کم ندارند. البته فارغ التحصیلان دانشگاه های نیوزلند استثنا هستند و مدارکشان بدون نیاز به معادل سازی در کشور استرالیا مورد تایید است. متقاضیان مهاجرت کارشناس علوم تغذیه به استرالیا، باید مدارک تحصیلی و سوابق کاری خود را برای ارگان بررسی کننده مدارک در نظام سلامت این کشور ارسال نمایند و در صورت لزوم در آزمون معادل سازی شرکت نموده و دوره های آکادمیک ارائه شده را نیز بگذرانند. در این صورت می توانند به عنوان یک کارشناس علوم تغذیه در کشور استرالیا به کار مشغول شده و از شرایط درآمدی مناسب برخوردار شوند. از اصلی ترین مزایایی که موجب شده اشتیاق به مهاجرت کارشناس علوم تغذیه به استرالیا سال به سال روبه افزایش باشد، امکان اخذ اقامت دائم این کشور مهاجر پذیر است.
مهاجرت کارشناس علوم تغذیه به اتریش
اتریش از زیباترین، پیشرفته ترین و آرام ترین کشورهای اروپا و حتی جهان به شمار می رود و کیفیت زندگی در این کشور بسیار بالاست. بازار کار آن نیز تشنه نیروی کار متخصص در زمینه های مختلف به ویژه رشته های مرتبط با نظام سلامت می باشد. شرایط مهاجرت کارشناس علوم تغذیه به اتریش نیز بسیار مناسب است و بسیاری این کشور را یکی از اصلی ترین گزینه های انتخاب بهترین کشور برای مهاجرت کارشناس علوم تغذیه به حساب می آورند. برای ورود به بازار کار این کشور نیز کارشناسان علوم تغذیه که در کشورهای غیر عضو در پیمان بلونیا تحصیل کرده اند، باید مدارک تحصیلی خود را معادل سازی نمایند. اولین گام در معادل سازی مدارک و همچنین اخذ جاب آفر و ویزای کار اتریش، داشتن مدرک زبان آلمانی معتبر است. افرادی که با ویزای جستجوی کار اتریش وارد این کشور می شوند نیز به تسلط به زبان آلمانی نیاز دارند تا بتوانند کارفرمایان فعال در این کشور را قانع کنند که آنان را به استخدام خود درآورند.
مهاجرت کارشناس علوم تغذیه به عمان
عمان، کشور باثبات و رو به توسعه منطقه خاورمیانه در سال های اخیر یکی از اصلی ترین مقاصد مهاجرت کاری ایرانیان بوده است. بازار کار این کشور، تشنه نیروی کار متخصص در زمینه های مختلف به ویژه رشته های مرتبط با نظام سلامت می باشد. شرایط مهاجرت کارشناس علوم تغذیه به عمان نیز بسیار مناسب است و برای معادل سازی مدارک در این کشور باید در آزمونی به زبان انگلیسی شرکت نمود. از این رو لزومی به تسلط بالا به زبان عربی برای ورود به نظام سلامت کشور عمان، برای هموطنان عزیزمان که مشتاق کار در این کشور هستند، وجود ندارد.
موسسه مهاجرتی بین المللی پرگاس پارس با همکاری وکلای مجرب آماده ارایه مشاوره در خصوص انواع ویزای کار و اقامت کاری متخصصان مشاغل مختلف از جمله کارشناسان علوم تغذیه در کلیه کشورهای دنیا می باشد. برای اطلاعات بیشتر با شماره زیر تماس حاصل فرموده یا فرم مشاوره را پر نمایید:
021-88662180